СДК секоја вечер во овие скоро два месеци, во моите соништа некој загинува.
Наводно значи дека му умираат лошите особини
СДК секоја вечер во овие скоро два месеци, во моите соништа некој загинува.
Рандом личности се. Повеќето не ни знам кои се. Или јас ги убивам (некои прво ги измачувам) или гледам како некој го прави тоа.Наводно значи дека му умираат лошите особини
Рандом личности се. Повеќето не ни знам кои се. Или јас ги убивам (некои прво ги измачувам) или гледам како некој го прави тоа.
Ехееее јас што се` паметам дека сум сонувал...духови, вештерки, летечки ќилими, војни, убиства, подморници...долга листа. Ами тоа што не паметам па...Како и да е исто значење има кај тебе не верувам дека ке значи ова нешто.
Додека го сонуваш тоа океј е,сонувај духови да те видам
Ехееее јас што се` паметам дека сум сонувал...духови, вештерки, летечки ќилими, војни, убиства, подморници...долга листа. Ами тоа што не паметам па...
Не ме гонел Мајкл Маерс, ама ме гонеле многумина. Еднаш ме убија, но во сонот повторно оживеавА да сонуваш како те гони Мајкл Маерс од Нокта на вештерките?
Не ме гонел Мајкл Маерс, ама ме гонеле многумина. Еднаш ме убија, но во сонот повторно оживеав
А да сонуваш дека сонуваш и кога ќе станеш да не знаеш дали сеуште сонуваш или е јаве?
Sleep paralysis?eeeeeeeeeeeeeeeeee сакам ова да ти кажам немој луда да ме напрајш.
Пред некоја вечер не знам дали беше сон или јаве спиев си лежев во спалната и наеднаш како слушнав како глас да ми вели:Што?После од глава надоли бев ко парализирана,е ај објасни ми тоа?