Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Рандом личности се. Повеќето не ни знам кои се. Или јас ги убивам (некои прво ги измачувам) или гледам како некој го прави тоа.

Како и да е исто значење има кај тебе не верувам дека ке значи ова нешто.:)
Додека го сонуваш тоа океј е,сонувај духови да те видам :D

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
СДК не знам каде оди светов и музикава како единствено бегство на секој од нас... Криво ми е што си го потрошив времето гледајќи EMA, кога наградите ги земаат Swift, Bieber, One direction, Nicki Minaj.... Народе, не ќе да е на арно ..

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Како и да е исто значење има кај тебе не верувам дека ке значи ова нешто.:)
Додека го сонуваш тоа океј е,сонувај духови да те видам :D
Ехееее јас што се` паметам дека сум сонувал...духови, вештерки, летечки ќилими, војни, убиства, подморници...долга листа. Ами тоа што не паметам па...:D

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ехееее јас што се` паметам дека сум сонувал...духови, вештерки, летечки ќилими, војни, убиства, подморници...долга листа. Ами тоа што не паметам па...:D

А да сонуваш како те гони Мајкл Маерс од Нокта на вештерките? :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А да сонуваш како те гони Мајкл Маерс од Нокта на вештерките?
Не ме гонел Мајкл Маерс, ама ме гонеле многумина. Еднаш ме убија, но во сонот повторно оживеав:)

А да сонуваш дека сонуваш и кога ќе станеш да не знаеш дали сеуште сонуваш или е јаве?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не ме гонел Мајкл Маерс, ама ме гонеле многумина. Еднаш ме убија, но во сонот повторно оживеав:)

А да сонуваш дека сонуваш и кога ќе станеш да не знаеш дали сеуште сонуваш или е јаве?

eeeeeeeeeeeeeeeeee сакам ова да ти кажам немој луда да ме напрајш.
Пред некоја вечер не знам дали беше сон или јаве спиев си лежев во спалната и наеднаш како слушнав како глас да ми вели:Што?После од глава надоли бев ко парализирана,е ај објасни ми тоа? :place

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
eeeeeeeeeeeeeeeeee сакам ова да ти кажам немој луда да ме напрајш.
Пред некоја вечер не знам дали беше сон или јаве спиев си лежев во спалната и наеднаш како слушнав како глас да ми вели:Што?После од глава надоли бев ко парализирана,е ај објасни ми тоа? :place
Sleep paralysis?

Статус
Затворена за нови мислења.