Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК мислењата во врска со сериите се преместени во соодветна тема, ќе ве замолам во врска со сериите да се пишува овде.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Дснке прависмо тест и пола од нас завршисмо порано и пуште не надвор и ми искочисмо си кт ете ти га Кокан Џељо и некој тамо његов другар-циган. Нешто прависмо муабет и циган тражи ни музику да пуштимо, тражи транс. Пуштам му ја кт ете ти га Кокан игра ли игра, и викам му ја на циганина "друже дај 100 евра да викам трубачи јутре да се веселимо, човек за малце ке ми дадеше 100 евра а од куде му толко паре појма неам. Отиде циго у продавницу и ете ти га иде сс Фанту шокату од 2 литра и чаше. Даде ни сок ми ко људи си сипасмо и си писмо. Завршуе 5 час и викам ги ја "ај идите си ке дојде служба ке ви вика полицију и нас ке не казнив". Кокан нејќе да си иде, вика дека ке ги тепаја, ке ги смажаја како мравке, и појдесва да се бутав сс руке ама ништо и после циго отиде па ни купи фанту шокату од 2 литра и ми си унесесмо на час и од еднога на другога написмо си се сокче, кажа јутре можда па ке дојде. Овој ми е бија најбољи дн у школо одкако почнасмо.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК покрај набиената рака, морав уште и да се разболам. Ама ако, барем онака се е во ред, не се нервирам за друго... :D

СДК 2: Едвај чекам да дојде средааааааааа ( другата среда де! ) :wavespin

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
абе негде читнав елена ристеска мењала боја на очи тамо шо ти знам нешо мењала стил..........дај ако сака некој нека дае линк од фејсбуци или страни таму...............:sram

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
абе негде читнав елена ристеска мењала боја на очи тамо шо ти знам нешо мењала стил..........дај ако сака некој нека дае линк од фејсбуци или страни таму...............:sram
Боја на коса не на очи :D
hitportal-elena-2.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.