Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Фактот дека девојчиња од 20 и кусур години имаат микроскопски мозок и уште пишуваат wewewewew <3 <3 <3 te swakam swceeeeeeeeeeee du6i4kaaaaaa ми е познат. Не ми е јасен, но познат ми е.

Ама кога ќе видам машко на ова фејсбуков како се лигави, тогаш не можам да им поверувам на очиве.
20+ годишни магариња сте мајко му стара, мажишта огромни, уште со срциња си коментираат на слики.

Јао. Исусе. Јао.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
246501_425810397478161_1662927207_n.jpg
:giggle

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не мразам кој си поштува различни типови музика, мразам кога се класифицира ко едно, а слуша друго.
- Леле и јас слушам рок ко тебе, ама не тие толку опасни.
- Како бе опасни?
- Па така, помеки сакам.
- На пример?
- Аврил, Пинк, Тејлор Свифт...
Аврил и Пинк ќе ги проголтам некако, со огромна кнедла. Тејлор Свифт бе?!
После Електра испадна намќор, не прифаќала разни типови музика.
Абе ти ако сакаш и на Шабан Шаулич потсвршувај, ама разликувај жанрови ебаго. Неќам Свифтица да ми ја сместуваш на исто ниво со групи што биле формирани кога дури и татко и’ уште бил во јајца кај татка си.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Electra Муабетов исто со многутемина што одат по концерти за класична музика за да бидат видени. Седиме слушаме 2 ставови од Рахмањинов и сеа после бис иде нешо лесно (иначе беше Бах) и искачаме после у фоаје и муабети кружат вауууу леле многу ми се допадна Шопен. Сепак барок/класицизам и романтизам бе да не се разликуело. А башка тоа бабетини некои си шо ќариле гага карта и попуниле квота за некој кој со душа би дал пара и да го чуе концертот. Мамицата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК најдосадни ми се луѓе кои не ги ставаш ни на ѓубренцето од малото нокте, ама нееее ти ги замараш. Не си им напишал еден е__н збор, ама не бре... ги замараш. Што? Јас те замарам? Јас те замарам со тоа што сум ти кажал нешто лично, а ти ме збориш насекаде каде не сум присутен и немаш муда да ми се обратиш лично и на крај јас сум тапа фаца што замара?(!)?(!)?(!)
Досадни ми се луѓе кои мислат дека се интересни и кои се навикнати да примаат само „пофални збор4иња и они мраажат кога некој им ше обраќа и им плеска не6то во фаци4ката“. WHAT???

И досадни ми се луѓе кои самите се негираат несвесно. Им укажуваш и одма ти се нафрлаат ко да си им ставил слон кој ждрига во спалната. Сфашта.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
сдк .. I feel relaxed a bit .. ваљда прошетката до парк е виновна за тоа и слушањето на песната којашто не верувам дека ќе престанам да ја слушам :sreken

Статус
Затворена за нови мислења.