Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Сакам да кажам ако некој се мисли дал да иде на трето полувреме филмов нека не му ја мисли,филмов си е топ.
ја мислу : ) помислују барем едн пут дневно hh, дека киду да га глеам филм, океј од ск нема да му мислу, без да помислу едн пут дневно,ма киду сто посто , топ си е топ, ке испали овија днови : ) викаш добар а ? hh епа ке га глеам, и такој се мислеше дали да помислу да иду : )

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
ја мислу : ) помислују барем едн пут дневно hh, дека киду да га глеам филм, океј од ск нема да му мислу, без да помислу едн пут дневно,ма киду сто посто , топ си е топ, ке испали овија днови : ) викаш добар а ? hh епа ке га глеам, и такој се мислеше дали да помислу да иду : )
Да топ е и да идеш и што е најакото те има во филмот и тебе и глумиш,цело време го викав Парвати глумецот,иди гледај го па ќе ти кажам кој глумец си од нив:D

Bianka

Истакнат Член
26 септември 2012
6
22
103
Конечно да седнам ко човек...од обврски ми е преку глава...Не сакам рутина, а таа се повеќе ми се вовлекува во животот. Изгледа ќе морам да ја трпам. Уф!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК: дека 21-ви век е тапа.

СДК2: Frank Zappa - "Without deviation from the norm progress is not possible". Имал право.

СДК3: Гледам прогрес кај мене. Ако кажам јавно што е ќе изгледа како огромна фалба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
СДП Where can I buy?
184031.jpg

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш.... што е оваа гужва на форумов? Човек не може да стигне да постира некаде.

Статус
Затворена за нови мислења.