Убав букет цвеке и една бајадера е доволно,а ако сакаш нешто за спомен да и остане,зависи колку ти е длабок џепот.Да Ве прашам: Што се носи кај другарка на апсолвентска? Некои ми викаат цвеќе, вино и слично...
Ваш предлог?
Убав букет цвеке и една бајадера е доволно,а ако сакаш нешто за спомен да и остане,зависи колку ти е длабок џепот.Да Ве прашам: Што се носи кај другарка на апсолвентска? Некои ми викаат цвеќе, вино и слично...
Ваш предлог?
Аман Сашко!сдк... Знам... досаден е овај ваков свет без избор, игра по правила, по туѓа желба... скроен за да убие секаква фантазија и креативност што си ја понел со себе...
сдк... да не беше девојка ми (и зајачето) мислам дека немаше за што воошпшто нешто да правам... потполно исклучување од стварите и желба за шо побрзо да запри тортурата...
Па мајко му, да се зомбифицирам ли за да го терам денот по потребите на околината?
Не, не знам сѐ. Ама знам едно - правилата се важни толку колку што сами одредуваме. Отстапките се драстични толку колку што сами сметаме дека се драстични. Никој нит е совршен нит безгрешен. А ти колку сакаш труди се да не згрешиш, нема да успееш. Грешките и погрешните избори се дел од животот исто колку и правилните. На тебе е да си ги одредиш границите.сдк... ако те иритира немораш да ме читаш, бре човече...
Оти, само мене ми е смачено од целата околина? На пола форум знам дека му е, за повеќе не сум сигурен...
Сето тоа е така што го велиш... али... малчице је друкчије у пракси Сеа ние овде можиме да полемизираме до утре за тоа како и кој ќе си ја гради среќата и што ќе пробува во животот, кој од што му е смачено и како да се бори.... но во стварност работите одат по одредени правила на игра и сите што отстапуваат драстично се осудуваат на пропаст.... тоа е тоа што ја убива креативноста, навлегувањето во безличните трки на секојдневието...
Шта да ти причам кад све знаш, нели?