Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дали фудбалот е занимација само за профана раја или на искушението можат да подлегнат и иницираните?
th_template-philosoraptor.jpg

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Жално за луѓето во Србија, БиХ и Турција :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Новинарски натпис “ На Русија неможе да и се верува“ пазете може да се побараат авторски права :)

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Пингвините се убави,но нивниот сфадбен денс е неверојатно здодевен,тотално промашување..
И селфито е нешто најодвратно,како и тарабите по социјалните мрежи.

A и англиските фрази се досадни(If u know what I mean) :D

Teмава е да си кажам што ми лега на срце или во кревет? Празно е и таму и таму...

• Ми се допаѓа
Реакции: Coci8, melpomena and escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сдк ако случајно имате родители паничари или не фамилија паничари и имате некои ситни проблеми со здравјето НИКАКО не им кажувајте! :eek:
Илјада пати ќе се покаете. :(
Се осеќам ко да сум на смртоносна постела :(

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Сношти се потсетив зошто не сакам да излегувам по дискотеки.
Гужва, гужва, премногу гужва. Кое уживање е 20 минути да се бориш да пројдеш од едно до друго место со пијачката во вис и да капеш по народот наоколу, да те газат по три штикли во минута, да се тесниш на секое минување и да ти маваат романтики некои што ни името не си го знаат во моментот?
Nevermore. (shake) Се сложува и моето модро стапало.
Мобилни, мобилни насекаде. Тапкање во место и чекирање за "top provod, labavo". Лабаво бе...кој ги смислува изразиве... :eek:
Сѐ почесто мислам дека навистина не знам што е забава и убав помин, ама гужва, рандом измиксана музика (посебен хит се комшискиве синтисајзерки со вибрато вокали, измешани со некој тупца-тупца ритам:frantic), евтини, а трократно поскапи пијачки и телефон во раце, не е.
Мрчено е безброј пати и е веќе досадно, ама менталитетов ни е стра-шен. Од загрозената сорта сме која сѐ уште не мрднала од точката секој со своето племе да се движи и другите да ги гледа ко потенцијална опасност. Мислам само ние, западниве комшии и мал северен дел останавме такви. Затоа пак ФБИ може да ни завиди на способноста со телефон во раце да стигнеме да видиме околу кој какви гаќи носел. Ама феномен е појавата, искрено!
Што знам па, може околината не ми се погодува, може пак јас на неа.