Сакам да кажам/Сакам да прашам

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
1549384_620257754711535_4830861336378473724_n.jpg
:(
Трагично навистина,да се надеваме дека овие несретници ке се средат побрзо,и да им даде господ трпение!

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Сдк , читам на нет наслов у стил македонија толку мала, помогнала колку еу и сад заедно на србија и босна.
Надоле коментари од срби....фала од срце браќа македонци, фала фала и фала.
Отворив стара содржина нешто за македонија, надоле коментари од срби - Која македонија зар тоа уште постои...
Тажно што само кога ни е најтешко сфаќаме кој ни е пријател и кој ни е брат.
Никому да не даде Господ да е во ситуација како што се луѓето во Србија и Босна...Господе помогни им. Ние колку и да не постоиме и понатаму ќе помагаме.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сдк , читам на нет наслов у стил македонија толку мала, помогнала колку еу и сад заедно на србија и босна.
Отворив стара содржина нешто за македонија, надоле коментари од срби - Која македонија зар тоа уште постои...
Никому да не даде Господ да е во ситуација како што се луѓето во Србија и Босна...Господе помогни им. Ние колку и да не постоиме и понатаму ќе помагаме.
Не треба да генерализираме,отвори на друго место ќе прочиташ обратно...
Кога имало поплава 62 и земјотрес 63 мислиш дека Србите не помагале?!
Хумано е човек да си помогне на човек.
Ние Балканци сме чуден народ,завидлив да се кара и крева галама за се, плука за се живо и мртво,а кога ќе дојде некоја опасност се обединуваме тек тогаш.Тогаш омразата и злобата исчезнуваат.Зошто само во опасност да бидеме сложни?!
Па и не е случајно ништо,ни земјотрес,ниту поплава, нити некоја друга катастрофа.... Се си е со причина.
:)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Последна промена:

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
http://www.kissmywonderwoman.com/2012/08/sansa-stark-is-coolest-chick-in.html
Не треба да генерализираме,отвори на друго место ќе прочиташ обратно...
Кога имало поплава 62 и земјотрес 63 мислиш дека Србите не помагале?!
Хумано е човек да си помогне на човек.
Ние Балканци сме чуден народ,завидлив да се кара и крева галама за се, плука за се живо и мртво,а кога ќе дојде некоја опасност се обединуваме тек тогаш.Тогаш омразата и злобата исчезнуваат.Зошто само во опасност да бидеме сложни?!
Па и не е случајно ништо,ни земјотрес нигу поплава нити некоја друга катастрофа.... Се си е со причина.
:)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Па тоа ми е зборот, штета што сме таков народ и чекаме да се обединеме само во лошо. Скроз си во право.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
За ваквиве доскочици од рандом ѓубриња од луѓе (каков сака нека биде - србин, македонец, таџикистанец) не треба воопшто да се придава значење. Болни се во умот да пишат вакви коментари во време на криза, за да си го наполнат егото со негативни плукања по нив. За таквите посакувам да се на првите борбени линии во фронтален судир и да бидат заробени а подоцна тортурирани од нивниот непријател.
Се извинувам за нечовечноста споделена тука на форумот, ама од вакви гниди фактички ни пати целиот балкан од Словенија до Грција.

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Луѓето не прават елементарни разлики. Лезбејка - Сексуална ориентација или имиџ ?
Ги замолувам сите кретени кои наместо како ретардирани се декларираат себеси како сатанисти да се информираат со читање основна литература посветена на религијата. Обожувањето на сатаната под дифолт подразбира признавање на постоењето на бог, не негација.

Добивам мачнина од возрасни личности кои со своите родители се поврзани со папочна врвца. До кога твојата 40 годишна ќерка ќе биде Јулченценцуленцулето ?! Еквивалентно однесување има твојата внука која пати од независност, ја чуваш кога се нејзините на работа иако има 15 години и уште носи АБЦ хулахопки.

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Да Ве прашам: Што се носи кај другарка на апсолвентска? Некои ми викаат цвеќе, вино и слично...
Ваш предлог?

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... @Onkel па... ја би зел едно бело вино и еден понежен букет... онака... пролетен со понежни бои...;)

сдп.. @Kisserboy ..и сите останати матуранти ... како на матурата? Весело беше? убаво си поминавте?

сдк... ух....од 2 коли останав на ниедна...:(
сдп... убаво ли е ова пуфлево? Ќе си купам едно вакво денес или утре ако излези сето по планот...:cool: Ќе ми држите среќа?
Skoda_Felicia_outside_Robinson.JPG

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Да Ве прашам: Што се носи кај другарка на апсолвентска? Некои ми викаат цвеќе, вино и слично...
Ваш предлог?
Пошо е женско, посекако еден цвет, најчесто онаквине што се женствени. Ружа е мејнстрим, така да би ти препорачал поразлично - кербер на пример.
Можеш и вино, ама пошо е другарка, никако без првово - чисто вино се дава на машко додека цветот го има ефектот кај женско. Сеа, од вино сосема е индивидуална работа, некои сакаат повеќе бело од црвено - но ако е бело, да не биде некое петпарачко. Јас би идел од Мускат пошто е поегзотично од стандардното. Сепак прашање е на вкус.

• Ми се допаѓа
Реакции: Onkel