Во ред, вие сте безгрешните и готово. Јас престанувам овде, ветувам дека нема да се „натегам“ повеќе.
Па како ке се натегаш,ќе има посебни санкции,ама тие санкции дали ќе важат за сите.Ете мегу тие два три члена што скокале од шо биле се исти била и Мистик,а јас замисли ја немам заприметено досега.
Сарказмот бил навреда ако нон стоп се однесувал за иста група на луге.Оваа деффиниција прв пат во живот ја среќавам.
Абе кога сметам дека некој за нешто не е во право,ништо од него неможе да ме навреди мајке му стара и готово.
На други ффоруми волку не се толерирало и чао пријатно.
Абе на други форуми има и политика,на некои повеќе активни членови,на некои помалку итн итн.....до кога ли само ке правиме вакви споредби само да се извадиме од кашата што сме си ја направиле.До кога ќе ги обвинуваме другите за спомнување на дедо Ное кога за истиот тој ние збориме секој ден.
За ова се добивало перманентен,за она се добивало перманентен па што не се додели веќе штом на секое се спомнува.Или на тој начин ќе се самозакитиме колку сме ние добронамерни.
Единствената работа која ја побара Мистик во целава ситуација(да не заборавиме дека и е прв пат)беше културно прашање што се случува со тој пост,за да отпосле се запраша зошто и се одговара дрско како да направила којзнае каков грев.
Имате правило дека не е должен модераторот да одговара,придржувајте се на него и чао пријатно.
Забранувате дрскост,забранете ја за сите.
Може пак и ќе научиме некогаш дека не постои безгрешност и да трпиме критика(да не заборавиме дека страници уназад скоро да и не постои никој кој никогаш не критикувал).
А башка што еден куп страници се навезија со офф топици за кои си има соодветна тема.Ваљда требаше самата администрација наместо да ги пренасочи постовите таму,си продолжи овде.