Оф леле... Не е баш така... но ако така го замислуваш тоа, тогаш никој ништо не може да смени. Мислам дека премногу се фативме сите тука за ситно нешто, бидејќи реално, со сета должност и почит на Mystique (добар член е) но за какви не мислења би можело да се дискутира, но се фативме за некое од цитат со слика.Не, се скокна од тоа што се повикувате на скриени правила и никакво предупредување. Резултат -> изгубена желба за постирање а.к.а. изгубен член (пошто форумов има 30К членови, па гајле ни е за 1).
Модераторскиот пропуст е дека таа требало да даде образложение за избришаните мислења (иако пишала посебно правило кое никој не го прочитал (се прашувам зошто, но батали - друга дискусија е тоа))
Мелчи, не е само Мистик во играва... зборам не пред ние да почнеме да постираме. Имаше уште една, која за воља на вистината сега не е тука да дискутира.
За покајанието не беше во контекст на твојот пост.Извини , со сета почит за твојата долгодокажувана мудрост и интелигенција која навистина без никаков сарказам ја ценам и дури те имам спомнато таму во тема како ги доживувате членовите или нешто слично како еден од најпаметните тука, ама ова е нашиот common problem, баш тука во овој твој пост. Во превод незадоволните имаат ексклузивно право само да си ќутат, а администраторите било како било се и ќе бидат секогаш во право. Не очекувам да се искорени, било и ќе биде , така си е во сите аспекти во животов и околинава , па зошто би било поинаку на форум кај што демек ги ваѓаме маските и сме тоа што смо до болна искреност. И нема врска со менталитет и други чуда, има врска со мозокот на луѓето кои веднаш штом добијат некоја си титула ОП сега сме над останатите и нормално како да се признае грешка на понискиот од мене е муабетов. Никој не чекаше покајание, вратисе и прочитај колку најнормално е поставено прашање и колку е објаснето. Не фатив никого за гуша , ама мене ме фатија зошто сум прашала, не било битно. За мене тој цитат овој период е најбитен на цел свет затоа што така се чувствам и сакав да споделам со моите пријатели на форум. На крај краева ако не е битно , тогаш ни темата не е битна па ни правилата.
Ти ќе си бидеш стопанството на самиот себеМожеби дојде време да извршам сецесија од маќедонија. Имам нешто земја, три декари отприлика, нешто движен имот кој ќе ужива екстериторијален статус... само да смислам име, знаме, грб и химна.
За државно уредување лесна работа... порези ќе си плаќам на самиот себе. Рај на земјата
Последна промена: