Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Сигурно у средно или основни си имала информатика 2 (двојка) - незадоволителна па шо те тера да питаш такви глупи питања.
165.gif

Не сме се родиле сите со диплома.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сигурно у средно или основни си имала информатика 2 (двојка) - незадоволителна па шо те тера да питаш такви глупи питања.

ќе те биде, не му га секирај
:) А тебе во прво одделение те избркале од училиште под објаснување дека поведението ти е незадоволително... Со укори од професори, педагози, психолози и директор.
Види... не сме сите информатички фул образовани, како што не сме сите експерти за математика и како што не секој знае да ти одговори на прашањето „Зошто Соборен храм во Скопје се вика така?“ - сите си имаме различни насоки во кои се надоградуваме.
Основното што треба да го имаме е култура...и да не исмеваме, затоа што утре ден и ти ќе се најдеш во некоја област каде што ќе „гледаш“ како теле во шарена врата... Малку самопочит прво треба да се има, па потоа почит кон другите. Жално е што младинава веќе го немате тоа.

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Хипохондрик по сонувањето се познава.
Минатата ноќ сонував дека сум имала некоја тешка болест...
Јас сум вистински хипохондрик, хипохондрик во душата.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
По повод 14.02 кој се смета за најпијаниот ден во годината или како што пишува по македонските сајтови денот за најжежок секс, ако случајно некој остане трезен или несекснат од разно разни причини (пиет антибјотици, имат добиено, го болит грлоно или ја имат шинато ногата) немојте да бидите тажни се е релативно. Еве и јас за денот на сидата немав сида па не бев тажен. За неупатените што значи и што е посебен овој празник да појасниме преку видео:

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... драги мои, некако слабо се снаоѓам во последно време. На форумов не наоѓам соговорници, се пушташ - никој не те барал, никому не требаш. Јасно ми е и зошто. Се логирам еднаш на 2 дена на форумов, седам по пола саат и скоро ништо не пишувам. Океј е... уживајте

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
сдк... драги мои, некако слабо се снаоѓам во последно време. На форумов не наоѓам соговорници, се пушташ - никој не те барал, никому не требаш. Јасно ми е и зошто. Се логирам еднаш на 2 дена на форумов, седам по пола саат и скоро ништо не пишувам. Океј е... уживајте
Никој никого не бара тука, тука сме за целокупна забава.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Ја доправуваш проектната,се мачиш и пцуиш шо имаш уште многу за пишување а тебе очите ти паѓат,и по еден саат ти исклучува лап-топот. Снемал батерија а не покажа никаков знак! :mad: Добро,може уште има надеж,го уклучуваш повторно и се надеваш дека барем нешто од нешто се зачувало, кога гледаш - нема ништо! Абе да си пукниш од мака! :mad:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

Молчењето е мудрост. (muscle)