Сакам да кажам/Сакам да прашам

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сдк мкд трол спамер моуд оН ha офтопик поздраф до The_Mayor аааа (мора да те тагну по ноффски: )
бриј муабет погоре ми личи како топик на мсн : )))
и не сам биднаја хомо, онакој га поздрављам​
ск ке се избаци он кд ке види мрш парватит пеерт hhhhh​

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Најдобар начин да добиеш почит наеднаш од маса на луѓе, е да умреш.
Сите фанови тогаш стануваат, иако појма немаат кој е тој умрениот.

Си го имам правено муабетот со дедо ми, не ја сметаше за жива баба ми дури беше всушност жива, ама затоа, од почит, не се бањаше не знам колку дена од кога таа си замина од светов. А тие како дедо ми, не се добројуваат.

Човек се сака и почитува дури е жив, после тоа на глава застанете "од почит", не ви вреди.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Еднаш, кога убавината и суштината на животот беа со најубави бои, кога се поткревав на прсти да запалам сијалица, ја прашав мајка ми оти ме сака.
Дете...
Искрено не се ни сеќавам што ми одговори, ама од тој разговор запамтив една нејзина реченица: -„ Ти го поседуваш најубавото нешто, искрена насмевка. Не ја губи никогаш, зашто еден ден ќе ти фали многу. “

Појма немав што треска и како може насмевка да се изгуби воопшто, ама сега знам.
Само разбрав кога навистина почнав да ја губам заедно со вистински убавите работи околу мене...
Многу клетоштина го навјаса светов, и што е најжално спиеме мирно навечер.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Arkantos

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
За Лејди блу, можеби беше одличен супер модератор, но тоа и е... беше. Со сета должност и почит кон неа, но неколкуте наврати и натегања да се врати и да пише нешто како што некогаш впрочем и го правеше, како и тоа дека нема место за квалитетна дискусија, не е баш во право.
Каде воопшто спомнав квалитетна/неквалитетна дискусија во мислењето кое си дозволив, после месец и кусур, да го напишам вчера?
Тоа што имав да кажам, си кажав.
Ако по 2, 3, 5 дена, месец, година, некогаш, никогаш... имам нешто да кажам, ќе си кажам.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and existence

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Каде воопшто спомнав квалитетна/неквалитетна дискусија во мислењето кое си дозволив, после месец и кусур, да го напишам вчера?
Тоа што имав да кажам, си кажав.
Ако по 2, 3, 5 дена, месец, година, некогаш, никогаш... имам нешто да кажам, ќе си кажам.

не не... твоето мислење за квалитетна дискусија беше многу поодамна, кога и да бидеме реални, ја немаше или беше во трагови. Бујрум.

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Опера хаус да не е нешто поспектакуларно?Ајде,ајде
Аман! Бог да чува бе, ама и да брани.
Чекај, сакаш да ми кажеш, дека ако нешто е катастрофа, треба и нашето да биде катастрофа?
Немој, аман немој. Опера Хаус барем изгледа убаво за вакво неискусно око во полето на архитектурата.
А ова јајцево, ме тера да замислам уште едно јајце до него и стап. Да ми извиниш.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Форумов навистина го има вистинското име, ЦрноБело. Два табори, препукувања со се што се наоѓа при рака.
Или си црн, или си бел.
Туку ние од Челси шо да прајме?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena