Прилеп

Дали сте го посетиле Прилеп и каков впечаток ви оставил?

 • Сум го посетил/а, но не ми оставил голем впечаток

  Гласови: 17 32.7%
 • Не сум го посетил/а, но планирам да го посетам

  Гласови: 5 9.6%
 • Сум го посетил и ми оставил голем впечаток

  Гласови: 10 19.2%
 • Не сум го посетил/а и не планирам да го посетам

  Гласови: 1 1.9%
 • Воодушевен/а сум од градот, прекрасен град

  Гласови: 19 36.5%

 • Вкупно гласале
  52

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
30
домче
Према Лагово ? :nahПа на тоа е влезот за камиони, очекувано да биде таков. Од таму се влегува кај терминалите, кај отпадите... кај механичарите.
Затворени се дупките што беа попречни. Пола кола си ја имам оставено на една од нив порано.
Инвестиција не вреди, за две зими пак ќе се направи таков, а не смее ни да има застој. Еднаш излегував кон Битола од таму и наидов на сообраќајка. Па, потоа едвај се разотидоја, редици камиони...
Абе не е толку страшен влезот, само што навалува по страните. И јас кога сум товарен и кога возам споро вртам од таму. Имам возено и 80, ама остри се кривините, не е наменет патот за толку... 50 на час, полека и без претицување.
 
 • Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
431
886
1,103
Чек бе ти, стадионот на прошлите избори го најавија ене гледаш колку се заангажирани да направат и триби ни се, ова кај и да е ќе биди две тусуча и коизнај која :D
 

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
 • Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991