Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,487
9,164
1,683
Кушкундалево
United of Manchester е мало клубче создадено од незадоволни фанови на Manchester United кои што се незадоволни откако клубот го купиле семејството Глејзер. Пред некој месец имаше некоја репортажа на Скај за нив и од таму дознав за клубот.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Абе оти не ми стигнува инфо за нотификација дека ме тагира некој, а порано ми стигнуваше краток период.. :mad

United of Manchester е мало клубче создадено од незадоволни фанови на Manchester United кои што се незадоволни откако клубот го купиле семејството Глејзер. Пред некој месец имаше некоја репортажа на Скај за нив и од таму дознав за клубот.

Јас мислам дека сега нема незадоволен навивач на Јунајтед, порано незадоволството беше поради тоа што клубот беше во голем долг и демек ќе пропаднел, а Глејзери само "печалеле" пари.. Јас бев мал то време и воопшто не обрнував внимание.

Последна промена од модератор:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,487
9,164
1,683
Кушкундалево
Во Англија има цело движење незадоволни навивачи кои што се обидуваат да саботираат утакмици и собири организирани од ФА поради незадоволство од високите цени на влезниците. Бројни критичари зборуваат за тоа дека изумира навивачкото во Англија поради скапите влезници и сѐ помалку се слушаат песни и скандирања поради тоа што билети можат да си приуштат само „господа“ и сметаат дека ФА го прави фудбалот забава за богатите.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,487
9,164
1,683
Кушкундалево
Жални вести од Англија денес. Починаа двајца млади голмани. Фулоп (32) кој поголемиот дел од кариерата го мина во ПЛ бранејќи за Сити, Сандерленд, Вестхем, Тотнам, Ипсвич. Другиот е млад голман на КПР, Трани кој починал после кратко боледување на 21 година.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Жални вести од Англија денес. Починаа двајца млади голмани. Фулоп (32) кој поголемиот дел од кариерата го мина во ПЛ бранејќи за Сити, Сандерленд, Вестхем, Тотнам, Ипсвич. Другиот е млад голман на КПР, Трани кој починал после кратко боледување на 21 година.

R.I.P. :(
Ми текна пред 3-4 сезони кога еден играч на Болтон колабираше играа со Тотнем мислам ама брзата интервенција на терен на медикс му го спаси животот само што после му забранија да игра и ја прекина кариерата, знам директно ја даваа таа утакмица :(

• Ми се допаѓа
Реакции: existence