Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Полека брат43 треба да изиграат со Јунајтед и да им кажиме кој е газда и таман че ја прекиниме серијата на Варди.

Па и лани играа, некој водеше со 1-3 и заврши 5-3 :zelen тогаш првпат го гледав Варди воопшто...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Па и лани играа, некој водеше со 1-3 и заврши 5-3 :zelen тогаш првпат го гледав Варди воопшто...

бате Ване тогаш се изгори и оттогаш игра стрикно со супер дефанзивна тактика и стерилен напад. :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
бате Ване тогаш се изгори и оттогаш игра стрикно со супер дефанзивна тактика и стерилен напад. :D

Тогаш мислам дека дури и Фалкао даде гол :eek:
Ќе видиме, досега немаат играно со ептен фаворити освен со Арсенал ама ако ги добиваат послабиве редовно може да бидат јако изненадување до крај. Лани во јануар имаа 17 бода, после некаде март им почна лудилото и сеуште трае :frantic сега имаат 25 на почеток на ноември.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Полека брат43 треба да изиграат со Јунајтед и да им кажиме кој е газда и таман че ја прекиниме серијата на Варди.
Братче, вие едвај Цска ја добивте дома, така да не би бил сигурен толку. Можеме газда да видиме кој е кога ќе дојде дербито, а од Лестер сигурно губите. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Братче, вие едвај Цска ја добивте дома, така да не би бил сигурен толку. Можеме газда да видиме кој е кога ќе дојде дербито, а од Лестер сигурно губите. :)

Чути бе, ПЛ друга песна свириме, денеска еве тепавме со ВеБеА.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Колку ќе виде добро ако Челзи испадне од ПЛ, среќа нема навивачи на Челзи тука иначе немаше да им е лесно. :)
Чути бе, ПЛ друга песна свириме, денеска еве тепавме со ВеБеА.
Ќе видиме со појаки тимови. А и вчера првото полувреме го преспав, среќа се разбудивте во второ. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Колку ќе виде добро ако Челзи испадне од ПЛ, среќа нема навивачи на Челзи тука иначе немаше да им е лесно. :)

Ќе видиме со појаки тимови. А и вчера првото полувреме го преспав, среќа се разбудивте во второ. :)

Јас не ни гледав салам, пошто ако легнев че задремев, онака играм ЛоЛ и гледам. И имав двојно задоволство, ем победив на ЛоЛ ем Јунајтед беше супериорен и победи.

Hell yeah! ^_^

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

http://forum.crnobelo.com/threads/Фан-Клуб-Челси.1664/

Имало многу ама не се активни :kafe
Најјако е да го остават Мурињо на клупа, никако да не го отпуштаат барем уште два три месеци и наредна сезона да играат со Хадерсфилд Таун или Бристол Сити :zelen

Мојс немаше толку досадни утакмици како Ван Гал :mad:

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Браво Сити, титула да не видите повеќе.
http://forum.crnobelo.com/threads/Фан-Клуб-Челси.1664/

Имало многу ама не се активни :kafe
Најјако е да го остават Мурињо на клупа, никако да не го отпуштаат барем уште два три месеци и наредна сезона да играат со Хадерсфилд Таун или Бристол Сити :zelen

Мојс немаше толку досадни утакмици како Ван Гал :mad:
Па кај ќе бидат активни, после ваков старт јас би се откажал од тимот. Најлошиот старт на актуелен шампион, рекорд за Мурињо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добро Џан, не е ова Леверкузен и не играш против Мајнц, многу си глуп. Исто и Морено.