Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
@Outrider

И јас то викав, баш вчера коа си идев накај дома со другар, зел ме дупчи, а навива за Милан... му викам ко че почнуваат сеа утакмициве со бате Ване дремка ме фаќа, а барем со Мојс нон стоп бев на штрек и ги броев нафрлувањата и колку му беше погрешна формацијата т.е немаше напаѓач за да забива во гол.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не знам зошто ама бев убеден дека Тотнем ќе победи денес:unsure, за среќа Гибс даде гол и зедоа бод, Жиру комотно можеше да даде барем три гола, една пречка, едно несфатливо промашување (facepalm) и еднаш Љорис спаси, Чех и Мертезакер ќе се издриблаа за малку самите себе :zelen Кејн очигледно не е уан сизон вондер туку се буди од сон некаде во Ноември, Вокер изигра ненормално добра партија (или пак по негова страна Санчез беше ужасен (facepalm)|-( а Монреал и Кембел слаби).
Многу подмукли провокации имаше од Фертонген према Жиру а и не му е првпат, си има обичај да провоцира белгиецот.
Кембел ќе направеше дебилизам со тоа лактот вс. Роуз, среќа што не виде судијата...

Најдобар потег што влезе Фламини наместо зомбито Казорла, барем со борбеност и агресивност надоместува за недостатокот на техника, гине по терен и веднаш оживеа играта во второ, во прво Арсенал беше на ниво на Јовил Таун.
Гибс за 15 мин. направи три пати повеќе гужви него Кембел за 75.

Се на се, можеше да биде свашта, и да тепа Тотнем и да настане пресврт, бод најреален исход.
Добро што Сити испушти бод со фенерџијата Вила. А Лестер дојде на бод од прво место :frantic
Покетино изгледа конечно склопи добар состав кој може да игра на висок пласман.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Каква шанса имаа да се приклучат меѓу првите, тие губат од овие мртвиве. Таман Арсенал и Сити кикснаа, ќе им бевме на 6 бода, вака сега се укопаа на средина. Ама добро, со тие играчи толку, многу сакам па и јас. Битно не задржуваа време уште од 48ма минута. Едвај чекам зимата да дојде, па да се донесат некои колку да избориме пласман во Европа, па после од наредното лето некои јаки засилувања. Оваа сезона е отидена во пм.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@Struggler на СК1 во 20.45 ќе ги даваат М.Јунајтед вс. Честерфилд во ФА куп :cool:

Инаку црн облак се зададе над фудбалскиот свет, повторно неблагодарноста се обедини со кратковидоста и повторно несфатениот гениј на фудбалската стратегија, Дејвид Мојс бил отпуштен од клубот кој го водел во Шпанска лига.:ladno
Сеуште сум шокиран од оваа информација за да сум во состојба да шпекулирам со новата дестинација на ЛЕГЕНДАТА но мора да искажам желба ФК Селтик да го отпушти тој норвежанецот и да си го доведе Дејви пак на селтик парк после долго време.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Или таму или хм... Касл, Свонси, Евертон пак :) Би било добро да се врати во ПЛ. Вила добија нов менаџер и се надевам дека ќе останат тие, а ќе отпаднат Челси.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Или таму или хм... Касл, Свонси, Евертон пак :) Би било добро да се врати во ПЛ. Вила добија нов менаџер и се надевам дека ќе останат тие, а ќе отпаднат Челси.

Њукасл едно време се шпекулираше Мојс дека ќе одел ако го отпуштат МекЛарен, Евертон нема потреба ок си е Мартинез, добар фудбал преферира и не форсира превари иако е од Шпанија :kafe

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Struggler на СК1 во 20.45 ќе ги даваат М.Јунајтед вс. Честерфилд во ФА куп :cool:

Инаку црн облак се зададе над фудбалскиот свет, повторно неблагодарноста се обедини со кратковидоста и повторно несфатениот гениј на фудбалската стратегија, Дејвид Мојс бил отпуштен од клубот кој го водел во Шпанска лига.:ladno
Сеуште сум шокиран од оваа информација за да сум во состојба да шпекулирам со новата дестинација на ЛЕГЕНДАТА но мора да искажам желба ФК Селтик да го отпушти тој норвежанецот и да си го доведе Дејви пак на селтик парк после долго време.
Не е тој Јунајтед мислам. :)