Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,486
9,164
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А Лестер на гости растураат. Пак добра утакмица изиграле, да ми кажеше некој дека Вестхем и Лестер ќе се меѓу првите ќе му се изнасмеев. :)

Јунајтед нерешено, ама не се комплетни има време. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Лестер пак пресврт :frantic
Челзи изгазен од комбиниран состав на Ливерпул, поведоа во 4.минута и почнаа да се бранат, мислам rly, ќе се бранеа 86 минути и ќе чекаа контри? (facepalm)
Требаше црвен за фрикот Коста иако и Лукас беше печен за втор жолт, му опростија овој пат :rolleyes:
Вилијан го искасапија, Лукас и Џан како пирани се мотаа околу него:rofl а со Вилиан блокиран - останативе од Челзи наликуваа на банда монголоиди во хипнотички транс, на чело со Азар и Фабрегас и нормално `џокерот` Фалкао:rofl

Бафетимби овој пат излезе сам пред гол, се местеше се местеше и се сплетка :kafe иако беше пеналоидна ситуација некаква, се покажа решавачки момент, крилата на Свонси пробиваа во прво а во второ беа целосно неутрализирани и не знаеа коју поруку послати, финтата на Жиру и Мертезакер со `влечењето` како во кошарка кога се прави блок за вишок играч, двајца тргнаа по Мертезакер, третиот во расчекор и Жиру си остана сам на 6м, подобро од пенал :pusi
Кембел почна да покажува знаци на живот, Озил стандардно јак, Санчез (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and Altaïr

Dolce<3<3<3<3

Нов член
5 ноември 2015
5
1
1
38
Викендот како има да ги згазиме коките, мада и тие се во добра форма но сепак ке видат тие...
Еден е АРСЕНАЛ ;)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,486
9,164
1,683
Кушкундалево
ЗОМГ уште еден фан на Арсенал :frantic

Јас само се надевам дека ќе поминеме лесно и без уште некоја повреда. Па и овие репрезентативните тренери, како може да ги викаат на пријателски средби првотимците? Ете им таму млади играчи, нека ги испробуваат и нека прават млади таленти. Не мора овие што имаат по 60 утакмици во сезона да играат и пријателски репрезентативни. Минатото коло репрезентативен фудбал Арсенал се извлече без повреди, ама многумина јако се зафркнаа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Thrashbt

Dolce<3<3<3<3

Нов член
5 ноември 2015
5
1
1
38
Точно ама повеќе ја гледам и кривицата во дедо Венгер ништо не купи во трансфер периодот, кога знае дека секоја година мака мачеме со повреди
Зошто мораше во лига купот да игра со првотимци отидоа Тео и Окс...
небитен натпревар тој што направи :nah

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Дали тоа Лестер се изедначи по бодови со Сити и Арсенал? :eek::cool:

Џејми Варди има 1/1 учинок, 12 гола во 12 кола, дали тоа значи дека на крај на сезона ќе има 38 гола во 38 кола и ќе освои златна копачка?
th_template-philosoraptor.jpg

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and existence

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Полека брат43 треба да изиграат со Јунајтед и да им кажиме кој е газда и таман че ја прекиниме серијата на Варди.