Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@Outrider се сеќаваш колку го купиле Мангала? :rofl

32 милиони фунти мислам беше така нешто а тоа е некаде 45 милиони евра. За десетина од таа цена можеа да си купат рандом играч од Хартлипул или Њупорт Каунти и ќе беше подобар...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Одлична утакмица, се мрднав скроз. Тотална доминација на секој дел. Челзи, Сити, следни се Јунајтед па после Арсенал. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Гледав второ полувреме Кристал - Сандерленд. Болест ме фати. Овие Кристал изгледа играат според противникот. Ако играат против јаки играат јако, ако играат против послаби играат ептен слабо. Сандерленд ко Хозе да им е тренер, 10-0-0 формација и се разбира гол од контра. Додуша за голот повеќе беа криви голманот и тој глупанот што истрча пред Дефо и се обиде да го задржи наместо да ја шутне топката некаде во трибините. Кристал напаѓаа, Сандерленд победија.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Се надевам :) Инаку Сколс постојано го критикува овој состав на Јунајтед и воопшто не е оптимист.

• Ми се допаѓа

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јунајтед има невидена среќа, со таква игра да си втор треба ептен среќа да имаш.

Имаат world class фудбалери ама тренерот како да ги лимитира, дури и да не го извлекува најдоброто од нив. Па да го е**м, Мата да ти делува ко просечен фудбалер?!

Има играчи за понапаѓачки фудбал, а истовремено и цврста средина да имаш со Шнајдерлин, Ерера, Керик и Швајни, и тој ми форсира ситно-ебачки фудбал со додавање до милион пасеви....

Едноставно не ми се допаѓа неговиот пичкарски начин на игра, немањето план Б и потрошените 400 и кусуро милиони за играчи.

Јас би сакал vanGal out и да се проба со Гигси.

• Ми се допаѓа