Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Баш за тоа е и форумот играчница. Не разбирам зошто ти смета што постираат. Ако ти се дискутира на сериозни теми, воопшто не влегувај во играчница.

Океј,супер.
Ајде сега сите во играчница со милион постови а другите теми нека стојат со по 20 мислења.
Јас незнам ни зошто предложив нешто за доброто на форумот, кога на сите поинтересно им е да си играат каладонт.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Значи проблемот е кај тебе,не ти е до играње.:(
Имаш неколку опци.
1.Да го исклулиш компјутерот и да не го гледаш форумот.
2.Да се придружиш во играта и да не се чуствуваш осамена.
3.Да гледаш и да плачеш.

Зошто да го исклучи форумот?
Иако забелешката и` е на место според мене, не може ништо да се превземе за оноа што членовите ќе го постираат налик на играчница.
Иако и јас се сложувам дека играчница темите ако не, барем може да не се појавуваат во табот на „Нови мислења“, сепак секој еден кој не ги прекршува основните правила, а тие се: Да нема (директна) навреда, постот да не содржи материјал од малициозен карактер, да не го злоупотребува своето членство со повеќе кориснички имиња, нема причина зошто неговиот пристап да има ограничувања во подфорумот Играчница.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
(facepalm):eek:
Малку ти нема врска реченицава, ама нема врска...
Се обидов да сфатам зошто толку жестоко ги браниш игрите, сега сфатив. Ајде играј си Асоцијации и не му ја мисли многу :)

А што има врска што си сфатил?
Може не си сфатил како што треба?
Форумот ќе бил подобар ако малку се ,,прескокнала,,играчница.
Па ако на форумот му сметат игрите нема ни да постојат.
Зошто секогаш се трудиме да изгледаме по мудри или незнам ти што,да не ме сфатиш погрешно :),ако пробуваме демек да велиме дека тоа е спасот за форумот.
Ни сметале да гледаме на почетна се мислења од играчница?Па значи ни сметаат и тие членови?
Може па и некогаш ке сфатиме дека секој си е тука на свој начин.
Кога веќе постојат темите,и не сме офф топик,остајте не да си играме колку што сакаме :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Pica pica

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
А што има врска што си сфатил?
Може не си сфатил како што треба?
Форумот ќе бил подобар ако малку се ,,прескокнала,,играчница.
Па ако на форумот му сметат игрите нема ни да постојат.
Зошто секогаш се трудиме да изгледаме по мудри или незнам ти што,да не ме сфатиш погрешно :),ако пробуваме демек да велиме дека тоа е спасот за форумот.
Ни сметале да гледаме на почетна се мислења од играчница?Па значи ни сметаат и тие членови?
Може па и некогаш ке сфатиме дека секој си е тука на свој начин.
Кога веќе постојат темите,и не сме офф топик,остајте не да си играме колку што сакаме :zelen
Знаеш дека не ми беше тоа муабетот, ама нема врска :)
Ако ти се игра, играј си, нема проблем, последен пат ми кај што зборувам нешто за тој потфорум, јас и онака не сум толку активен па немам право да се бунам :)

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сакав да ве прашам дали ви се појавува колоната од левата страна на форумов? доколку некој знае или се разбира да ми каже како да го отстранам, ми кине живци! :banghead на секој refresh или да влегувам во разни теми овде ми се појавува ова...на др место не се појавува само овде...до мене ли е..?? а се' претпоставувам да не е некoј вирус! :eek

Untitled3.png

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
сакав да ве прашам дали ви се појавува колоната од левата страна на форумов? доколку некој знае или се разбира да ми каже како да го отстранам, ми кине живци! :banghead на секој refresh или да влегувам во разни теми овде ми се појавува ова...на др место не се појавува само овде...до мене ли е..?? а се' претпоставувам да не е некoј вирус! :eek
Ќе да е вирус.
Само на форумов ти се појавува ова или и на други страни?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Змејче, не е до сајтовите, си закачила adware од некаде, па ти влече реклами.
Ако имаш антивирус, исчисти го компјутерот и/или симни си AdBlock.
Ќе го најдеш одма на Гугл, само избери си да ти одговара на прелистувачот што го користиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче