Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Се убаво, немам против нека си играат, ама со осет. Ок е да пишиш еве 5 пати да речеме во денот ама од сабајле цел ден само тоа го гледам низ форумов.
Значи проблемот е кај тебе,не ти е до играње.:(
Имаш неколку опци.
1.Да го исклулиш компјутерот и да не го гледаш форумот.
2.Да се придружиш во играта и да не се чуствуваш осамена.
3.Да гледаш и да плачеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Kitty

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Имаш неколку опци.
3.Да гледаш и да плачеш.
Ако форумот беше наменет за членовите само да играат, ќе се викаше поинаку.
Во право е девојката со тоа што го кажува. Ја подржувам. Да беше форумов место со многу активни членови, немаше да биде проблем не 20, по 50 мислења да пишуваа на ден во игриотека, ама друга е ситуацијата тука.

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Имаш неколку опци.
3.Да гледаш и да плачеш.

Јас сум сигурна дека не ми пречи само мене.
Јас само сакав услуга да му направам на ''децата'' што си играат по цел ден во безвезни теми. Не друго, туку да не им фаќаат сеир.
Ајде баш да видиме какви ОПЦИ има форумов и дали ќе му текне на некој конечно да превземе нешто околу ова.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Јас сум сигурна дека не ми пречи само мене.
Јас само сакав услуга да му направам на ''децата'' што си играат по цел ден во безвезни теми. Не друго, туку да не им фаќаат сеир.
Ајде баш да видиме какви ОПЦИ има форумов и дали ќе му текне на некој конечно да превземе нешто околу ова.
Игрите и тие што учествуваат во нив не ги кршат правилата на форумот.
Ако си уочила некоја неправилност имаш опција пријави,а се друго е до сваќањето и разбирањето на поединецот ,но така не играме таму,нели?

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Игрите и тие што учествуваат во нив не ги кршат правилата на форумот.
Ако си уочила некоја неправилност имаш опција пријави,а се друго е до сваќањето и разбирањето на поединецот ,но така не играме таму,нели?

Па никаде не ни спомнав за кршење на правила, ама стварно треба да се има малку осет. Што ќе стане со форумот ако сите пишуваме во тие теми.
И јас сум пишала во играчница не велам не, ама тоа било два пати најмногу во ден. Кај е логиката да седам по цел ден и да си играм каладонт на форум.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Ако форумот беше наменет за членовите само да играат, ќе се викаше поинаку.
Во право е девојката со тоа што го кажува. Ја подржувам. Да беше форумов место со многу активни членови, немаше да биде проблем не 20, по 50 мислења да пишуваа на ден во игриотека, ама друга е ситуацијата тука.
Сите постови се во контекст на темата,ако на вас не ви се игра не играјте,ама ако сакате газди на форумов да изигрувате тогаш лоша игра започнувате.:(

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сите постови се во контекст на темата,ако на вас не ви се игра не играјте,ама ако сакате газди на форумов да изигрувате тогаш лоша игра започнувате.:(
(facepalm):eek:
Малку ти нема врска реченицава, ама нема врска...
Се обидов да сфатам зошто толку жестоко ги браниш игрите, сега сфатив. Ајде играј си Асоцијации и не му ја мисли многу :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133

Океј знам како ти е вака со мувата на капата, извини што спомнав за ова баш кога и ти се заигра денес во асоцијации. Ама не беше ништо лично за никого, одамна го мислев ова. И не ми е поентата да изигрувам нешто, само си го кажав моето мислење. Ако некој го одобри и ги смени правилата супер.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Океј знам како ти е вака со мувата на капата, извини што спомнав за ова баш кога и ти се заигра денес во асоцијации. Ама не беше ништо лично за никого, одамна го мислев ова. И не ми е поентата да изигрувам нешто, само си го кажав моето мислење. Ако некој го одобри и ги смени правилата супер.
Не се работи дали јас или некој дру се заиграл,игрите се токму за тоа наменети.Ако проблем е поголемиот број на постови од одреден член и со тоа ве иритира со што ве деконцентрира да мислите и постирате на други теми имате опција игнор.
Олабавете се малку,немојте току себично да учествувате како членови на форумов. :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Aleksis

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Мислам дека треба нешто да се превземе во однос на темите во играчница. Ко чет-муабети станаа.
Најдобро да се воведе некое правило или ако има некоја опција дневно да може да се постира само едно или две мислења од еден член.
Баш за тоа е и форумот играчница. Не разбирам зошто ти смета што постираат. Ако ти се дискутира на сериозни теми, воопшто не влегувај во играчница.