Некој нека ми каже зошто имам опоменувачки поен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
???????????????
???????????????
За не користење спојлерНекој нека ми каже зошто имам опоменувачки поен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
???????????????
За не користење спојлер
Спојлер се користи кога сакаш да „сокриеш“ некој текст (на пример кога раскажуваш некој филм), за останатите членови да мораат да кликнат „прикажи спојлер“ за да го прочитаат текстот. На пример за ако некој не го гледал филмот, да не му го нарушиш искуствотокако прво не ни знам што е спојлер,
(битната работа за казнен поен)
Спојлер се користи кога сакаш да „сокриеш“ некој текст (на пример кога раскажуваш некој филм), за останатите членови да мораат да кликнат „прикажи спојлер“ за да го прочитаат текстот. На пример за ако некој не го гледал филмот, да не му го нарушиш искуството
На овој линк можеш да видиш примери:
http://forum.crnobelo.com/threads/Последен-гледан-филм-со-рецензија.43/page-36#post-272088
Колку што сум видел јас, најчесто се користи кога се раскажуваат филмови/серии.Јас прв пат го гледам ова дека постоело, и како да знам кога треба да ставам спојлер?
Колку што сум видел јас, најчесто се користи кога се раскажуваат филмови/серии.
Па да... замисли гледаш некоја серија, уште си прва сезона, а некој ти напише пост во темата за таа серија што се случува во 6-та сезона.и мора ли да се користи??????
Можеш да си видиш во опомени кај тебе на профил:И на крајот на краиштата пред да ставите казнен поен на било кој треба да го известите човек зошто е казнет, а не вака за нешто што немам појма имам казнени поени, и не ми е гајле за поените ме нервира постапката, не сум овде дојдена за некој што не го ни знам да ме казнува, ова е форум и ако се однесуваме нормално треба нормално и да функционираме а не дисциплини овде да ми воспоставува некој.Ако е еден поен иритира!!!
Човек да изгуби воља да пишува и филм и бутур.