Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
1.​
Тема ко „Среќен 8ми март“ (пример од ракав треснат, на таа прво наидов), е актуелна еднаш годишно, нема што да бара на врвот.
0BjxINS.png

Гледаш и сама дека таа тема е зимзелена.
2.​
0Vi6qjM.png
Ккао би внесувал содржини на facebook од ЦБ?​

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
^ Конкретно за темава сакам да кажам дека била ставена како важна во моментот кога бил актуелен тој празник, не е ставена со намера дека е важна сите 365 дена од годината :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Уште еднаш предлагам, во тоа пораките за опомени што ги праќате дај копирајте го барем мислењето што не е во ред пред да го избришете. И пред да кажете „демек не знаеш што си пишал“ пред 2 дена добив опомена за мислење што сум го пишал пред година дена. Можеби имам добра меморија, ама сигурно не паметам што се` сум пишал и вака давате опомена со линк кон избришано мислење кој автоматски дава грешка зашто мајке му избришано е па немам пермисии да го видам.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Уште еднаш предлагам, во тоа пораките за опомени што ги праќате дај копирајте го барем мислењето што не е во ред пред да го избришете. И пред да кажете „демек не знаеш што си пишал“ пред 2 дена добив опомена за мислење што сум го пишал пред година дена. Можеби имам добра меморија, ама сигурно не паметам што се` сум пишал и вака давате опомена со линк кон избришано мислење кој автоматски дава грешка зашто мајке му избришано е па немам пермисии да го видам.
На место ти е забелешката. Ќе проверам како може тоа технички да се реши.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
http://forum.crnobelo.com/threads/Што-мислите-која-е-тајната-за-успех-на-една-врска.798/

Кога веќе постојат вакви воведи на теми,зошто модераторите на соодветниот под форум не преземат нешто,односно не го изменат воведот.
Барем едно прашање па макар и реченицата иста од насловот да не се стави како вовед.
Провокативна тема за ставање на фб страната(како што ја имате ставено)ама каков впечаток за форум остава тема со ваков вовед?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
АЛО Админи, спамери су меџу редови. Дај бидете поактивни малку и гледајте да има барем еден член онлајн со сите пермисии да може да зачисти и да сопре вакви работи.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
АЛО Админи, спамери су меџу редови. Дај бидете поактивни малку и гледајте да има барем еден член онлајн со сите пермисии да може да зачисти и да сопре вакви работи.
Решен е ;)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Имам едно прашање.
Имам 4 опомени кои се веќе неважечки и сега уште една нова.
Вкупно 5 значи.
Дали се собираат сите тие опомени и на 10 се дава бан,или истечените(во случајов тие 4)
не се бројат веќе?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Имам едно прашање.
Имам 4 опомени кои се веќе неважечки и сега уште една нова.
Вкупно 5 значи.
Дали се собираат сите тие опомени и на 10 се дава бан,или истечените(во случајов тие 4)
не се бројат веќе?
Истечените не се бројат, значи моментално имаш само 1.