1.
Тема ко „Среќен 8ми март“ (пример од ракав треснат, на таа прво наидов), е актуелна еднаш годишно, нема што да бара на врвот.
Гледаш и сама дека таа тема е зимзелена.
2.
Ккао би внесувал содржини на facebook од ЦБ?
Тема ко „Среќен 8ми март“ (пример од ракав треснат, на таа прво наидов), е актуелна еднаш годишно, нема што да бара на врвот.
На место ти е забелешката. Ќе проверам како може тоа технички да се реши.Уште еднаш предлагам, во тоа пораките за опомени што ги праќате дај копирајте го барем мислењето што не е во ред пред да го избришете. И пред да кажете „демек не знаеш што си пишал“ пред 2 дена добив опомена за мислење што сум го пишал пред година дена. Можеби имам добра меморија, ама сигурно не паметам што се` сум пишал и вака давате опомена со линк кон избришано мислење кој автоматски дава грешка зашто мајке му избришано е па немам пермисии да го видам.
http://forum.crnobelo.com/threads/Што-мислите-која-е-тајната-за-успех-на-една-врска.798/
На место ти е забелешката. Ќе проверам како може тоа технички да се реши.
Решен еАЛО Админи, спамери су меџу редови. Дај бидете поактивни малку и гледајте да има барем еден член онлајн со сите пермисии да може да зачисти и да сопре вакви работи.
Истечените не се бројат, значи моментално имаш само 1.Имам едно прашање.
Имам 4 опомени кои се веќе неважечки и сега уште една нова.
Вкупно 5 значи.
Дали се собираат сите тие опомени и на 10 се дава бан,или истечените(во случајов тие 4)
не се бројат веќе?