Пак јас.
Не знам кој е сега,но ја предлагам Luckky за модератор во Литература и Книжевност
Couldn`t agree more.
Пак јас.
Не знам кој е сега,но ја предлагам Luckky за модератор во Литература и Книжевност
А зашто некој би се бунел? Ако некој има што да напише во таа тема за некоја серија нека напише. Ако нема што да напише, нека ја одмине. Нема правило дека секој форумџија мора да напише мислење во секоја тема.Во ред, очекувајте од мене секој ден по една тема за различна серија. Немој некој само да се побунил.
Кога сме кај темите, една забелешка што одамна сакам да ја дадам.
Некои теми поставени за важни, всушност си се поставени од соодветниот модератор оти се отворени од него лично, или му се од интерес.
Нека се тргнат истите, за да има повеќе простор за други теми, а не речиси цела страна со „важни“ изналепена.
Најдобро е за важни да се само оние каде се наведени правилата за соодветниот подфорум, и евентуално тема-две кои се од општ интерес.
Тема ко „Среќен 8ми март“ (пример од ракав треснат, на таа прво наидов), е актуелна еднаш годишно, нема што да бара на врвот.
Ова ти е за во комуникација со модератори, не за тука.Кога сме кај темите, една забелешка што одамна сакам да ја дадам.
Некои теми поставени за важни, всушност си се поставени од соодветниот модератор оти се отворени од него лично, или му се од интерес.
Нека се тргнат истите, за да има повеќе простор за други теми, а не речиси цела страна со „важни“ изналепена.
Најдобро е за важни да се само оние каде се наведени правилата за соодветниот подфорум, и евентуално тема-две кои се од општ интерес.
Тема ко „Среќен 8ми март“ (пример од ракав треснат, на таа прво наидов), е актуелна еднаш годишно, нема што да бара на врвот.
Ова ти е за во комуникација со модератори, не за тука.
Имаше ваков предлог и претходно, мојот став останува ист - отворајте ги во општиот форум, ако забележиме дека се множат економските теми и се развива дискусијата, ќе им отвориме посебен форум и ќе ги префрлиме.Може да има подфорум Економија, ке се отворат мн интересни таму а воедно и корисни бар така мислам м?