Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не е предлог за дополнителна функционалност ама не најдов посоодветно место од ова,а може и не ми текна,но зарем градовите не е по соодветно место да бидат во географија а не во туризам и патување?
http://forum.crnobelo.com/forums/Градови.85/
не секоја тема од овде ама оние теми наменети за одреден град

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Не е предлог за дополнителна функционалност ама не најдов посоодветно место од ова,а може и не ми текна,но зарем градовите не е по соодветно место да бидат во географија а не во туризам и патување?
http://forum.crnobelo.com/forums/Градови.85/
не секоја тема од овде ама оние теми наменети за одреден град
Треба да се направи чистење таму, кои теми се однесуваат на градови од аспект на туризам.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Треба да се направи чистење таму, кои теми се однесуваат на градови од аспект на туризам.
На тоа и мислев.Пошто видов дека се измешани,има и од аспект на туризам и општи за градовите.
Едит...Или пак дека се многу сродни,самиот Туризам да биде подфорум на Географија оти некои теми е тешко да се разграничат.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
На тоа и мислев.Пошто видов дека се измешани,има и од аспект на туризам и општи за градовите.
Имаш опција „Пријави“ доколку сакаш да допринесеш.
Модератор потоа ќе разгледа.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Предлагам должината на постовите да се лимитира на минимум 5 карактери во постови во кои има само цитати за да не се случуваат вакви празни постови:

Untitled.png

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
И што му фали тука на постов?
Џабе ти се и 20 смајли, ако содржи глупости. Плус, не ми изгледа погодно да се ставаат тие карактери на секое, некогаш стварно нема потреба.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
И што му фали тука на постов?
Џабе ти се и 20 смајли, ако содржи глупости. Плус, не ми изгледа погодно да се ставаат тие карактери на секое, некогаш стварно нема потреба.
карактери... мисли на букви, точки, запирки...
она е само цитирано мислење без никаков одговор

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Мислам дека последната реченица т.е. тоа „И ние знаеме да си пишеме порака....“ е одговорот, само што погрешно е спакуван во цитатот, наместо под него. (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Мислам дека последната реченица т.е. тоа „И ние знаеме да си пишеме порака....“ е одговорот, само што погрешно е спакуван во цитатот, наместо под него. (think)
ете, јас гледав дали има такво нешто, ама не забележав (facepalm)
ќе проверам веднаш
ако е така, ќе го вратам мислењето средено :D
фала за забелешката :)