Ве информирав, знам дека не е видлив тој цел форум. Како што пиша и админот нема потреба.Прашуваш или не' информираш
Инаку не само предлози... цел форум Црнобело Форум е само за регистрирани членови, поинаку и не е логочно да биде
Ве информирав, знам дека не е видлив тој цел форум. Како што пиша и админот нема потреба.Прашуваш или не' информираш
Инаку не само предлози... цел форум Црнобело Форум е само за регистрирани членови, поинаку и не е логочно да биде
Треба да се направи чистење таму, кои теми се однесуваат на градови од аспект на туризам.Не е предлог за дополнителна функционалност ама не најдов посоодветно место од ова,а може и не ми текна,но зарем градовите не е по соодветно место да бидат во географија а не во туризам и патување?
http://forum.crnobelo.com/forums/Градови.85/
не секоја тема од овде ама оние теми наменети за одреден град
На тоа и мислев.Пошто видов дека се измешани,има и од аспект на туризам и општи за градовите.Треба да се направи чистење таму, кои теми се однесуваат на градови од аспект на туризам.
Имаш опција „Пријави“ доколку сакаш да допринесеш.На тоа и мислев.Пошто видов дека се измешани,има и од аспект на туризам и општи за градовите.
карактери... мисли на букви, точки, запирки...И што му фали тука на постов?
Џабе ти се и 20 смајли, ако содржи глупости. Плус, не ми изгледа погодно да се ставаат тие карактери на секое, некогаш стварно нема потреба.
ете, јас гледав дали има такво нешто, ама не забележавМислам дека последната реченица т.е. тоа „И ние знаеме да си пишеме порака....“ е одговорот, само што погрешно е спакуван во цитатот, наместо под него.