Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
да се укинат постоечките подфоруми, затоа што цел форум е сфатен на шега. То ест цел форум е хумор. Офтопици на кило. Разбирам во хумор офтопици, ама не и во други теми. Форумов стана ко детска градинка.

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
да се укинат постоечките подфоруми, затоа што цел форум е сфатен на шега. То ест цел форум е хумор. Офтопици на кило. Разбирам во хумор офтопици, ама не и во други теми. Форумов стана ко детска градинка.
Да се одберат три рандом теми, во нив да се избришат по најмалку десетина-петнаесет забегани мислења и на авторите да им се испрати порака дека се опоменати за пишување офтопик ќе видиш како по брза постапка ќе се намали тролањето насекаде. Тие избришаните одма ќе кренат буна зошто е тоа така направено и сите ќе разберат дека шо на ја бива не ја бива па малку од малку ќе припазуваат кај јадат трици...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mardy Bum, 048 and slb_bobo

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Да се одберат три рандом теми, во нив да се избришат по најмалку десетина-петнаесет забегани мислења и на авторите да им се испрати порака дека се опоменати за пишување офтопик ќе видиш како по брза постапка ќе се намали тролањето насекаде. Тие избришаните одма ќе кренат буна зошто е тоа така направено и сите ќе разберат дека шо на ја бива не ја бива па малку од малку ќе припазуваат кај јадат трици...
Знам зашто се пасивни админите/модераторите. Ги бришат само најекстремните мислења, додека офтопиците не. Причина: Слаб прилив на форумџии на овој форум. Доколку се строги на почеток, ќе нема посетители на форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mardy Bum and Hip.Hop_MKD

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
да се бришат пазачите,имам чуство дека само одредени луѓе сме активни други само посматраат.можеби грешам ама јас да си кажам

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Знам зашто се пасивни админите/модераторите. Ги бришат само најекстремните мислења, додека офтопиците не. Причина: Слаб прилив на форумџии на овој форум. Доколку се строги на почеток, ќе нема посетители на форумот.
Сигурен си дека е тоа?
А тоа што три четворица директни врегачи се оставаат да арамбашат како што сакаат што мислиш како делуваат на веке постојачките членови?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
јас не знам какви црни статистики вадите во оваа доба на годината каде грото членови се по одморите. Верујте дека ни на крај памет не им текнува да пишат некоја мисла осим ако седат дома и немаат нишо попаметно за правење.

• Ми се допаѓа

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Кои теми се најмногу со офтопик?
Прочитав за Хумор. Дали се обративте кај надлежниот модератор да образложите што не е во ред? Има санкции, можеби подоцна но се спроведуваат.
Дајте ми линкови од теми за кои сметате дека се полни со офтопик, да видам што можам јас.

• Ми се допаѓа

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
^ Не знам што да кажам за сите што пишале над мене, освен на тоа дека сите на некој начин се во право..

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Кои теми се најмногу со офтопик?
Прочитав за Хумор. Дали се обративте кај надлежниот модератор да образложите што не е во ред? Има санкции, можеби подоцна но се спроведуваат.
Дајте ми линкови од теми за кои сметате дека се полни со офтопик, да видам што можам јас.
За да доловам ефект за што правиме маубет и притоа да нагласам дека ова е само една капка во целото црно бело море ќе дадам линк од тема и цитат од пост на авторот на истата таа тема после 24 часа од постоењето на истата.

http://forum.crnobelo.com/threads/Поздравување.3341/

Префрлете ја темава во кафе муабети и стајте и’ име Поздрави и Честитки.

:|
Што мислиш/те зошто авторот се одкажува од истата иако побајаги надробил во воведот за неа ?!