Додека се отвори подфорум јас вака организирав, колку-толку се подсреди малку. (само кликни на името и те носи во темата)немора да значи ако немаш слика и да се спама овде xD
инаку ,еден предлог од мене
-ако може да се стави здебелена линија измеѓу постот и потписот или позадината на потписот да не е бела
-нема врска дали потписот е во боја или со слика ,само сликата да биде во одредена величина
-ги видов темите во музика,мислам дека треба да има во него подфорум за изведувачи,зашто ептен е непрегледно
-сериите може исто да добијат подфорум да бидат во склоп на филм
-има многу дупли теми,со различен наслов ,.. (пр.темата Кажете бе некоја игри за на PC,а има стики тема Препорака за игри,мислам)
-темите во кафе муабети од типот сакам,кажам,речам... незнам дали се бројат мислењата ,а не би требало,би требало да имаат посебен дел за такви џаболебарски работи
Додека се отвори подфорум јас вака организирав, колку-толку се подсреди малку. (само кликни на името и те носи во темата)
да ,ја видов ..тука треба админ да одговори,,,а и подфорум сите имаат некоја погрешна замисла како изгледа..
ова е подфорум,,а се наога веднаш над темите (у овој случај на музика ако збориме)
Можеш да наведеш за кои теми се работиИ дај нека влезе правило да се пишува на стандарден литературен македонски јазик, влегувам во некој теми и гледам ќе се истрескаат на дијалекти и глупо изгледа, уште од одма ја усеруваат темата..
*Критика за модераторите има мноууу офф-топици што ги водат темите во тотално погрешен правец. Помина доста време и редно е веќе сериозно да се фатитме сите за работа.
Извини вие сте модератори, следете.Можеш да наведеш за кои теми се работи
http://forum.crnobelo.com/posts/66201/reportИзвини вие сте модератори, следете.
следиме и реагирамеИзвини вие сте модератори, следете.