Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Мобилната верзија на форумов не функционира. Пробав од на работа да се вклучам на форумов. Се вклучив, напишав мислење...го испратив. Само што го испрратив мислењето, го побарав во истата тема и го немаше :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
немора да значи ако немаш слика и да се спама овде xD

инаку ,еден предлог од мене

-ако може да се стави здебелена линија измеѓу постот и потписот или позадината на потписот да не е бела
-нема врска дали потписот е во боја или со слика ,само сликата да биде во одредена величина
-ги видов темите во музика,мислам дека треба да има во него подфорум за изведувачи,зашто ептен е непрегледно
-сериите може исто да добијат подфорум да бидат во склоп на филм
-има многу дупли теми,со различен наслов ,.. (пр.темата Кажете бе некоја игри за на PC,а има стики тема Препорака за игри,мислам)
-темите во кафе муабети од типот сакам,кажам,речам... незнам дали се бројат мислењата ,а не би требало,би требало да имаат посебен дел за такви џаболебарски работи
Додека се отвори подфорум јас вака организирав, колку-толку се подсреди малку. (само кликни на името и те носи во темата)

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Додека се отвори подфорум јас вака организирав, колку-толку се подсреди малку. (само кликни на името и те носи во темата)

да ,ја видов ..тука треба админ да одговори,,,а и подфорум сите имаат некоја погрешна замисла како изгледа..

ова е подфорум,,а се наога веднаш над темите (у овој случај на музика ако збориме)

nulqq.png

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
да ,ја видов ..тука треба админ да одговори,,,а и подфорум сите имаат некоја погрешна замисла како изгледа..

ова е подфорум,,а се наога веднаш над темите (у овој случај на музика ако збориме)

nulqq.png

Знам што е подфорум.
Предложено е и од мене за истото, но не овде.
Ќе видиме дали ќе се отоврат подфоруми.
Темата ми е само за полесно снаоѓање и не е подфорум туку тема.

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
И дај нека влезе правило да се пишува на стандарден литературен македонски јазик, влегувам во некој теми и гледам ќе се истрескаат на дијалекти и глупо изгледа, уште од одма ја усеруваат темата..
*Критика за модераторите има мноууу офф-топици што ги водат темите во тотално погрешен правец. Помина доста време и редно е веќе сериозно да се фатитме сите за работа како би направеле една одлична интернет он-лине заедница.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
И дај нека влезе правило да се пишува на стандарден литературен македонски јазик, влегувам во некој теми и гледам ќе се истрескаат на дијалекти и глупо изгледа, уште од одма ја усеруваат темата..
*Критика за модераторите има мноууу офф-топици што ги водат темите во тотално погрешен правец. Помина доста време и редно е веќе сериозно да се фатитме сите за работа.
Можеш да наведеш за кои теми се работи ;)

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Извини вие сте модератори, следете.
http://forum.crnobelo.com/posts/66201/report
Или вака Пријави
Не е за џабе. Мислиш било кој има супер моќи да се' отвори, се' прелиста, се' прочита, се' оддцени ?

Во ред можеби денес да, некој има 2-3 и повеќе часа вишак па ај ќе чита се и насекаде, но едноставно не може тоа да биде континуирано и задолжително како да некој оди на работа тука или било каде по интернет форумите и задожително мора да има секојдневно време за прелистување на сета нова содржина. Се е на волонтерска база, на база на слободно време и на база на дојави од тие што виделе.
Ако пријавиш лошо мислење, навреда, пограшен форум или што и да е друго не си шпиун или тужибаба, ти си квалитетен член кој за грижи местото на кое со задоволство губи од своето слободно време пред компјутер да биде на повисоко/поквалитетно ниво.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
  • Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink and Mila Kunis