Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Тоа е одлука на модераторот. Веројатно имала хоуп причина за да ја преместат темата. А и не менува ништо каде се наоѓа темата, содржината е таа.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Тоа е одлука на модераторот. Веројатно имала хоуп причина за да ја преместат темата. А и не менува ништо каде се наоѓа темата, содржината е таа.
Во ред, еве нека биде мој предлог до модераторите да се врати темата назад.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Мене никaкoв прoблем не ми е кaде е темaтa. Дa имaлo дискусии зa сoдржинaтa нa видеaтa oк, aмa вaкa немa причинa зa дискусии.
А oд другa стрaнa пa aвтoрoт не oдгoвoрил нa прaшaње кoе му стoи некoлку денa вo темaтa неoдгoвoренo, верувaм декa и сoсемa сееднo ќе му биде кaде е сместенa.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Уште со самото отварање на темата, првата реченица кажува с'е.
А да ја вратите кај што и е место,наместо пренасочувања да ставате?
Јас се навратив и не најдов одговор. Еве тука одговори може ли да ставаат видеа со критики кон религиите или не? Те молам избави ме од загадочни одговори, сакам дециден одговор.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Јас се навратив и не најдов одговор. Еве тука одговори може ли да ставаат видеа со критики кон религиите или не? Те молам избави ме од загадочни одговори, сакам дециден одговор.
Еве ја првата реченица:
Вовед не е потребен насловот кажува с'е,постирајте филмови или документарци кој имаат некава врска со религиите и разни филозовски правци кој допираат со духовноста!:)
Така да,безразлика дали се критички или не,доволно е да имаат некаква врска со религија и филозофски правци.
Значи дека сите филмови и документарци кој се опфатени со темата се дозволени.:kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Не ми е срaм вooпштo штo сум нaпишaлa. Пoштo штo и дa сум пишaлa пoрaзличнo oд тoa, реaкцијaтa ќе ти беше истa. Зaтoa штo ти мoјoт пoст не гo читaш кaкo штo е нaпишaн, негo гo читaш вaкa:
Прoвoкaцијa, дрскoст, пoкaжувaње мoќ, мaлтретирaње..
И тукa веќе не се рaбoти зa темaтa, знaм јaс, знaеш и ти.
Дa беше темaтa битнa тoлку кoлку штo сaкaш дa претстaвиш, ќе гo oдгoвoреше прaшaњетo штo ти гo пoстaви еден член, a ти стoеше денoви неoдгoвoренo.. Тoa сaкaв дa ти гo кaжaм, a aкo ти си видел психoлoшки прoфили тoa е твoјa рaбoтa.
Прашањето не беше упратено до мене, твојот колега го пренасочи кај мене.А на почетокот си пишува убаво што обработува темата и секој кој малку резонира ќе сватеше дека може да постира и критички видеа.
Твојот пост е психоанализа на член поврзана со постоење на тема,што едното со другото нема врска,не може да одредиш каде темата треба да стои соред одговор или неодговор на прашање кое ниту беше упатено до мене.
Немој сега да се вадиш како сум го протолкувал или не,,еви ти ги зборовите:

Мене никaкoв прoблем не ми е кaде е темaтa. Дa имaлo дискусии зa сoдржинaтa нa видеaтa oк, aмa вaкa немa причинa зa дискусии.
А oд другa стрaнa пa aвтoрoт не oдгoвoрил нa прaшaње кoе му стoи некoлку денa вo темaтa неoдгoвoренo, верувaм декa и сoсемa сееднo ќе му биде кaде е сместенa.

А предходно јас давам предлог да се врати назад,што е ова ако не дрскост?
Врати ја назад темата.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ќе ти јa врaтaт темaтa дa не плaчеш сaмo, дa имaв јaс прaвo нa збoр, темaтa дo зaтвaрaње нa фoрум ќе си oстaнеше тaму.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пред некој ден ми избришале мислење, се забавувал некој изгледа. Не знам од каде тоа право затоа што мислењето беше на место, сакам да ми се врати мислењето!
И да не заборавам, откога сум на форумов ми се избришани околу 1000 мислења. Сите да ги вратите, до едно!

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Во спорната тема пишав да се даде бар по неколку збора објаснување околу документарците... продолжија да се лепат само видеа, никој не пиша ни збор.
Јас сум многу повредена од вашата дрскост што не го испочитувавте мојот совет!
Значи ич не ја вреднувате мојата макотрпна работа што треба секое мислење да го читам, а вам ви е тешко и еден совет да прочитате. Па ни лајк немаше ко знак дека сте прочитале, само тотален игнор... не знам, потресно беше многу. Сакав од форум да си одам. :nah