Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Морам да кажам, цел ден ми лежи на срце...
Погрд декор на форумов...абе на гугл срч да го баравте под „најгрдите декорирања“ немаше да најдете...
Ко трн во око ми е. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@Saladin дали во форумскиот правилник постои можност за потпис да го ставиш мојот ник и мојот коментар??
демек ме игнорираш :gjavol а ме носиш со тебе цело време:roflдај барем името да не ми се гледа:giggle

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Барам и јас одговор ама рецка не ми удираат..после немало злоупотреба на положба:mad:
Сакаш да добиеш одговор дека го ставил твоето мислење во потпис зш си му многу важна, зш си фаца, зш вредиш најмногу од сите??
Во потпис оди текст но не и сликички. Твоето мислење е текст и пишува кој го напишал. Гледаш некаде злоупотреба нешо лични податоци?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Сакаш да добиеш одговор дека го ставил твоето мислење во потпис зш си му многу важна, зш си фаца, зш вредиш најмногу од сите??
Во потпис оди текст но не и сликички. Твоето мислење е текст и пишува кој го напишал. Гледаш некаде злоупотреба нешо лични податоци?
Абе дај не се занесвај, САКАМ ИМЕТО ДА НЕ МИ СЕ ЧИТАААААААААААА.....САКАМ ОДМА ДА ГО БРИШЕ...ВЕДНАГА:mad:

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Пa никoј не е тукa, гледaш пред кoлку време биле aктивни. Вo прaвилникoт не пишувa декa не смее дa се нoси цитaт нa некoгo вo пoтпис, штo знaчи мoже. Стaви гo и ти негo штo имa врскa :)
И зoштo oд кaде прaвo. Се е тукa пишaнo и јaвнo спoделенo, не е укрaденo oд спoменaрoт :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Пa никoј не е тукa, гледaш пред кoлку време биле aктивни. Вo прaвилникoт не пишувa декa не смее дa се нoси цитaт нa некoгo вo пoтпис, штo знaчи мoже. Стaви гo и ти негo штo имa врскa :)
И зoштo oд кaде прaвo. Се е тукa пишaнo и јaвнo спoделенo, не е укрaденo oд спoменaрoт :)
АЈДЕ ДОБРО, јас не го ставам неговото име и ни на било кој друг член од форумов..тоа ми делува невкусно и премногу идиотско.(envy)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Хоуп*

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Дошле на форум и бараат права.

Твојот пост кој сака може да го лајкне, копира и става во потпис, јавен форум е.

Ако се изрезили толку или се срамиш кога и да го погледнеш во потписот кај членот @Saladin извини се и учтиво замоли го да го тргне.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Дошле на форум и бараат права.

Твојот пост кој сака може да го лајкне, копира и става во потпис, јавен форум е.

Ако се изрезили толку или се срамиш кога и да го погледнеш во потписот кај членот @Saladin извини се и учтиво замоли го да го тргне.
Јaс твoјaтa изјaвa ќе јa стaвaм вo пoтпис. Декa пиеш пoсле пoрaзи нa Јунaјтед.