Барам и јас одговор ама рецка не ми удираат..после немало злоупотреба на положба:Не озбилно, од каде тоа право цитат од орхидејка во потпис?
Сакаш да добиеш одговор дека го ставил твоето мислење во потпис зш си му многу важна, зш си фаца, зш вредиш најмногу од сите??Барам и јас одговор ама рецка не ми удираат..после немало злоупотреба на положба:
Абе дај не се занесвај, САКАМ ИМЕТО ДА НЕ МИ СЕ ЧИТАААААААААААА.....САКАМ ОДМА ДА ГО БРИШЕ...ВЕДНАГА:Сакаш да добиеш одговор дека го ставил твоето мислење во потпис зш си му многу важна, зш си фаца, зш вредиш најмногу од сите??
Во потпис оди текст но не и сликички. Твоето мислење е текст и пишува кој го напишал. Гледаш некаде злоупотреба нешо лични податоци?
АЈДЕ ДОБРО, јас не го ставам неговото име и ни на било кој друг член од форумов..тоа ми делува невкусно и премногу идиотско.Пa никoј не е тукa, гледaш пред кoлку време биле aктивни. Вo прaвилникoт не пишувa декa не смее дa се нoси цитaт нa некoгo вo пoтпис, штo знaчи мoже. Стaви гo и ти негo штo имa врскa
И зoштo oд кaде прaвo. Се е тукa пишaнo и јaвнo спoделенo, не е укрaденo oд спoменaрoт
Јaс твoјaтa изјaвa ќе јa стaвaм вo пoтпис. Декa пиеш пoсле пoрaзи нa Јунaјтед.Дошле на форум и бараат права.
Твојот пост кој сака може да го лајкне, копира и става во потпис, јавен форум е.
Ако се изрезили толку или се срамиш кога и да го погледнеш во потписот кај членот @Saladin извини се и учтиво замоли го да го тргне.