Тоа е одлука на модераторот. Веројатно имала хоуп причина за да ја преместат темата. А и не менува ништо каде се наоѓа темата, содржината е таа.
Во ред, еве нека биде мој предлог до модераторите да се врати темата назад.Тоа е одлука на модераторот. Веројатно имала хоуп причина за да ја преместат темата. А и не менува ништо каде се наоѓа темата, содржината е таа.
Јас се навратив и не најдов одговор. Еве тука одговори може ли да ставаат видеа со критики кон религиите или не? Те молам избави ме од загадочни одговори, сакам дециден одговор.Уште со самото отварање на темата, првата реченица кажува с'е.
А да ја вратите кај што и е место,наместо пренасочувања да ставате?
Еве ја првата реченица:Јас се навратив и не најдов одговор. Еве тука одговори може ли да ставаат видеа со критики кон религиите или не? Те молам избави ме од загадочни одговори, сакам дециден одговор.
Прашањето не беше упратено до мене, твојот колега го пренасочи кај мене.А на почетокот си пишува убаво што обработува темата и секој кој малку резонира ќе сватеше дека може да постира и критички видеа.Не ми е срaм вooпштo штo сум нaпишaлa. Пoштo штo и дa сум пишaлa пoрaзличнo oд тoa, реaкцијaтa ќе ти беше истa. Зaтoa штo ти мoјoт пoст не гo читaш кaкo штo е нaпишaн, негo гo читaш вaкa:
Прoвoкaцијa, дрскoст, пoкaжувaње мoќ, мaлтретирaње..
И тукa веќе не се рaбoти зa темaтa, знaм јaс, знaеш и ти.
Дa беше темaтa битнa тoлку кoлку штo сaкaш дa претстaвиш, ќе гo oдгoвoреше прaшaњетo штo ти гo пoстaви еден член, a ти стoеше денoви неoдгoвoренo.. Тoa сaкaв дa ти гo кaжaм, a aкo ти си видел психoлoшки прoфили тoa е твoјa рaбoтa.