Моќта на потсвеста - ми се допадна бидејќи со самото читање на книгата сфаќате дека вие ја имате таа моќ и колку само со таа моќ можите преку ноќ да се промените во друга личност.
па....сега на саем кога бев ја купив Пефректна Хемија. Кога почнав да ја читам малку ми беше чудно затоа што дечкото во кој ќе се заљуби девојкава е Мексиканец, во банда е, а таа е едноставно принцеза. Ќе се грози од него ќе го мрази ама подоцна кога ќе бидат партнери на хемија, таа ќе го види вистинскиот Алекс. Интересна е. Има многу чуства при читање. Едно време ќе плачеш, едно време ќе се смееш. Оној кој сака да чита ваков тип на книги предлагам да си ја купи.
http://sakamknigi.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=2821:перфектна-хемија-симон-елкелс&Itemid=70
Исто така ја купив и Рајот може да почека и таа е интересна. Девојкава треба да прави свадба. И денот пред свадбата ќе се на таван и ќе падне. Ќе го скрши вратот и ќе умре. Меѓутоа горе ќе има две опции. Да оди во рајот и да се види со своите родители и таму да остане засекогаш или да изврши мисија која ќе и е зададена и да стане дух. Таа секако одбира да изврши мисија. Мисијата ќе биде да ја пронајде вистинската љубов на тотално непознат човек. Ии ќе оди во куќата на духови и ќе запознае двајца кои вршат мисија исто така. Едниот е маж кој мириса ужасно а другата е девојче на 18 години кое многу е злобно. Ќе ја навредува и се така. Ии ќе им помогне и нив за извршување на мисиите и нејзината ќе успее да ја изврши. И не коментирам повеќе прочитајте ја сами.
Сега незнам шо книга да си купам..Пааа некој предлози?