Предлог игри за PC

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,997
9,629
1,683
Normandy
Премногу општи барања.
Од Minesweeper до излезениве во 2011 имаш еден тон.
Зависно што бараш...
 
  • Like
Реакции: Martin_MKD and The Tramp

The puss in boots

Староседелец
27 февруари 2012
221
147
1,043
23
Охрид
Зависи какви игри те интересираат, single player или MMORPG (multiplayer, online, role-playing).

Добри single player игри се Skyrim, Assassin's Creed, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Left 4 Dead е многу добра. Исто и Portal/Portal 2 се одлични puzzle games. The Witcher 2, The Darkness 2, Batman: Arkham City, Mass Effect.

Добри multiplayer/online игри, според мене, се: Guild Wars, World of Warcraft (не според мене, ама според многу е добра игра), Star Wars: The Old Republic, DC Universe Online (ако не се лажам оваа е бесплатна од неодамна).

Само за повеќето (ако не и за сите игри) ти треба многу јак на компјутер/лаптоп, дури и на medium settings.

ни една од горе наведените неможам да ја играм :rofl:rofl:rofl зш компјутеров ни минимум барања не одговарат :rofl:rofl:rofl
зато ај помош за некој игри шо не барет многу јаки перформански на копмјутери :p
 
  • Like
Реакции: Martin_MKD

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
ни една од горе наведените неможам да ја играм :rofl:rofl:rofl зш компјутеров ни минимум барања не одговарат :rofl:rofl:rofl
зато ај помош за некој игри шо не барет многу јаки перформански на копмјутери :p
Ќе треба да размислам малку. :)