Првата реченица од книгата што ја читате или што е најблиску до вас | Црнобело Форум

Првата реченица од книгата што ја читате или што е најблиску до вас

Roxelana

Староседелец
13 март 2013
134
277
1,063
Скопје
Господата се поздравија, Кајтек брзо го голтна залакот што го гризна од сендвичот.
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,513
1,183
Big Sur
Беше речиси три часот попладне.
- 61 час, Ли Чајлд