Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
сепак благодарам што се обиде да ми помогнеш(hug)..може затоа најчесто ново настанатите теми се со еден ред образложениа,(happy):mstickle се шалам ама пола вистина е:eek
нема проблем за тоа сме тука, штета што сега не најдовме логична причина ама и тоа што викаш хахах може базата не е навикната на прифаќање подолги теми од една просто проширена речница хахаха
(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
non stop dobivam glupi pisma od moderatori
deka e zabraneta latinica
.
se moli bilo koj( osven shakazulu. toj mi ide na zivci. nezdrav tip), da pastira tuka, kade vo pravilata pisuva- latinicata e zabraneta
( od druga strana koj stigne pisuje engleski , )
.
eeeeeeeeeeeeee visem.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
.
se moli bilo koj( osven shakazulu. toj mi ide na zivci. nezdrav tip), da pastira tuka, kade vo pravilata pisuva- latinicata e zabraneta
.
eeeeeeeeeeeeee visem.
Наместо да се жалиш, зошто не почнеш едноставно да пишуваш кирилица?
Латиница се толерира само во одредени ситуации кога членот не е во можност да пишува кирилица.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
.
.
eeeeeeeeeeeeee visem.
5. Официјален јазик на „Црнобело форум“ е македонскиот. Тoа значи дека сите постови и потписи мора да бидат исклучиво на овој јазик. Толеранција може да има само кога се поставува текст напишан на јазик сличен на македонскиот, но само ако тој текст е со намера да се развие дискусија и доколку не е тенденциозно насочен против форумот и против македонската култура, историја и традиции. Секое непочитување на ова правило, веднаш повлекува времено или трајно отстранување од форумот. На „Црнобело форум“ препорачуваме користење на кириличното писмо.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Бог да чува.
Може е најарно човекот конечно навистина да ја изреализира идејата да замине, која ни ја пика под нос по не знам кој пат.
Досаден ми е.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Луѓе дај бе олабајте.. шо има врска дали е латиница или кирилица.. Сите живееме во Република Македонија каде се пишува на кирилица.. НЕ сакам да мешам политика ама ке речам, сите знаеме шо ни се случува на политички план во државава,Знајте сите за проектот на владата да си пишуваме на кирилица и да ја зачуваме...
Јас му сугерирам на членовите да пишуваат но доколку не се во можност или не сакаат ок така нека им биде.. нека им служи на чест.... ало луѓе олабајте не се замарајте за глупости.. наместо овде да се расправате одете во друга тема и таму спротиставете се ама со аргументи и во името на темата....
( ова е наменето до сите модератори и сите членови ..)

еее више пукнав...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.