Дали ќе се направи форумот автоматски сам да ги спојува мислењата од еден ист член повеќе пати што напишал пост?
Како прво на други форуми самото спојува (зборам на одредени што сум бил) и можам ли сам јас да ги спојам на измени или не?самиот член треба да биде свесен да не пишува пост под пост... копчето ИЗМЕНИ е за тоа
Moжеш да си го измениш мислењето, но не и да споиш. Можеш да копираш и да вметнеш во претходното.Како прво на други форуми самото спојува (зборам на одредени што сум бил) и можам ли сам јас да ги спојам на измени или не?
Но само одреден временски период после постирањето...Moжеш да си го измениш мислењето, но не и да споиш. Можеш да копираш и да вметнеш во претходното.
Има слики во темата што сакаш да ја отвориш ?сакам да ставам тема во психологија но не ми дава,излегува написано дека ми е долга пораката а не е долга имам поставувано и подолги образложениа
немаИма слики во темата што сакаш да ја отвориш ?
бидеќи линкот од сликите и бб кодот за нивно постирање ги брои како карактери помислив дека тие ти исполниле лимит но по се изгледа не ќе да е тоа.... можеби с епојавила некоја грешка во постирање ...
сепак благодарам што се обиде да ми помогнеш..може затоа најчесто ново настанатите теми се со еден ред образложениа, се шалам ама пола вистина ебидеќи линкот од сликите и бб кодот за нивно постирање ги брои како карактери помислив дека тие ти исполниле лимит но по се изгледа не ќе да е тоа.... можеби с епојавила некоја грешка во постирање ...
Исто и ако на непостирано а напишано мислење стегниш назад на прелистувач кога одиш напред тоа не останува во меморијата што не е случај на некои други сајтови/форуми... има некои зезанции кои одвреме навреем знаат да зезнат на ЦБ но појма немам за начин на решавање