Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Дали ќе се направи форумот автоматски сам да ги спојува мислењата од еден ист член повеќе пати што напишал пост?

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Дали ќе се направи форумот автоматски сам да ги спојува мислењата од еден ист член повеќе пати што напишал пост?

самиот член треба да биде свесен да не пишува пост под пост... копчето ИЗМЕНИ е за тоа :)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
самиот член треба да биде свесен да не пишува пост под пост... копчето ИЗМЕНИ е за тоа :)
Како прво на други форуми самото спојува (зборам на одредени што сум бил) и можам ли сам јас да ги спојам на измени или не?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Како прво на други форуми самото спојува (зборам на одредени што сум бил) и можам ли сам јас да ги спојам на измени или не?
Moжеш да си го измениш мислењето, но не и да споиш. Можеш да копираш и да вметнеш во претходното.

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Moжеш да си го измениш мислењето, но не и да споиш. Можеш да копираш и да вметнеш во претходното.
Но само одреден временски период после постирањето...

Што правиме ако сакаш да допишеш нешто што во прв момент не ти текнало а во меѓувреме никој не напишал во темата а поминал периодот за измена на мислење...

Предлог можни решенија:
1. (не препорачано) Оставање на опцијата изнени на сите членски групи на неопределен рок во сите теми (освем затворените/заклучените). Непропорачано затоа што може некој пример на изнавреди некого и после (по ден... два.. пет...) додека сеуште никој не видел/санкционирал да си го повлече зборот (едитира мислење).

2. (Препорачано) Инсталирање на адон за спојување на последователни мислење од ист автор после временскиот рок кој е предвиден за едитирање но не подолго од 24 часа (различен датум на постирање на мислење) затоа што во можна ситуација на тема со дневен абдејт глупо би изгледале постови со дневна содржина а во ист пост.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
сакам да ставам тема во психологија но не ми дава,излегува написано дека ми е долга пораката а не е долга имам поставувано и подолги образложениа:rolleyes:

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
сакам да ставам тема во психологија но не ми дава,излегува написано дека ми е долга пораката а не е долга имам поставувано и подолги образложениа:rolleyes:
Има слики во темата што сакаш да ја отвориш ?

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
бидеќи линкот од сликите и бб кодот за нивно постирање ги брои како карактери помислив дека тие ти исполниле лимит но по се изгледа не ќе да е тоа.... можеби с епојавила некоја грешка во постирање ...

Исто и ако на непостирано а напишано мислење стегниш назад на прелистувач кога одиш напред тоа не останува во меморијата што не е случај на некои други сајтови/форуми... има некои зезанции кои одвреме навреем знаат да зезнат на ЦБ но појма немам за начин на решавање :(

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
бидеќи линкот од сликите и бб кодот за нивно постирање ги брои како карактери помислив дека тие ти исполниле лимит но по се изгледа не ќе да е тоа.... можеби с епојавила некоја грешка во постирање ...

Исто и ако на непостирано а напишано мислење стегниш назад на прелистувач кога одиш напред тоа не останува во меморијата што не е случај на некои други сајтови/форуми... има некои зезанции кои одвреме навреем знаат да зезнат на ЦБ но појма немам за начин на решавање :(
сепак благодарам што се обиде да ми помогнеш(hug)..може затоа најчесто ново настанатите теми се со еден ред образложениа,(happy):mstickle се шалам ама пола вистина е:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu
Статус
Затворена за нови мислења.