Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Бидејќи некогаш бришењето на мислења не е доволно. Ако прашуваш која е целта на банирањето и си против тоа, зошто настојуваш LMFAO да го банираат?

Воопшто не е фер од твоја страна да дозволуваш да казнат некој кој не ти е пријател, а да ги оправдуваш акциите на некого само затоа што ти е пријател, па дури и да греши.

Не ме сфаќај погрешно, не сум против/за за никого. Кого треба да казнат - нека го казнат. Доколку не сака некој да биде казнет нека прочита убаво што напишал пред да стисне "Испрати мислење".

И заборавив да прашам, ipopovski, дали кога некој е пријавен го известувате дека бил пријавен за да внимава нареден пат?
до сега не сум пријавила никого,не мразам никого и не сум против ниикого.Прашав зошто тогаш лмфао не е казнет од причина што мислам дека треба рамноправност да има на форумов без разлика дали сум јас или некој друг....со посочениот член до сега не сум имала никаква кавга и не сум спомнала дека ми е непријател...но сметам дека секој има право на свое мислење... доколку се користат навреди оправдано е да се казнува ,но за мислења , да има казни?! не сфаќам :nah

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
до сега не сум пријавила никого,не мразам никого и не сум против ниикого.Прашав зошто тогаш лмфао не е казнет од причина што мислам дека треба рамноправност да има на форумов без разлика дали сум јас или некој друг....со посочениот член до сега не сум имала никаква кавга и не сум спомнала дека ми е непријател...но сметам дека секој има право на свое мислење... доколку се користат навреди оправдано е да се казнува ,но за мислења , да има казни?! не сфаќам :nah

Доколку видиш мислење кое е несоодветно, навреда, тогаш пријави ја личноста, затоа и постои таа опција. Ако навистина не сакаш да пријавуваш, тогаш напиши ѝ порака на таа личност и пријателски опомени ја. Не значи дека си против некого или дека го мразиш. Напротив, подобро ти да опоменеш некого, дискретно, отколку да го види некој од членовите на администрацијата.

Нема да навлегувам во тоа кој член каков бил, не е нешто што треба да се разговара волку јавно. А и не гледам поента во тоа да се прави муабет за други членови, особено бидејќи ни еден од нив не ги знам доволно добро за да зборувам за нив и нивните акции.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Доколку видиш мислење кое е несоодветно, навреда, тогаш пријави ја личноста, затоа и постои таа опција. Ако навистина не сакаш да пријавуваш, тогаш напиши ѝ порака на таа личност и пријателски опомени ја. Не значи дека си против некого или дека го мразиш. Напротив, подобро ти да опоменеш некого, дискретно, отколку да го види некој од членовите на администрацијата.

Нема да навлегувам во тоа кој член каков бил, не е нешто што треба да се разговара волку јавно. А и не гледам поента во тоа да се прави муабет за други членови, особено бидејќи ни еден од нив не ги знам доволно добро за да зборувам за нив и нивните акции.
до сега мислам дека не сум имала причина да пријавам некој, инаку форумот е составен со членови кои меѓусебно дебатираат на теми,форумот без членови не е форум.Лимфао беше коментиран од ногу членови за копирање на туѓи мислења и јас најпријателски се однесував со него ,и реков да му се стават мислењата во темата копи пасте, не сум го навредила само сметам дека ќе го сфати како позитивна критика и ќе почне да пишува свои мислења.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Кои работи се потребни некој да биде истакнат член?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ако некој направил грешка при зачленувањето и сака да го промени никот, може слободно да ми пише и ќе го смениме.

Кои работи се потребни некој да биде истакнат член?
Над 45 поени.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Сега за сега немало драстични промени, но кога би имало, добра ти е идејата, ќе биде отворена една тема со известувања за сите промени.

Статус
Затворена за нови мислења.