Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Каде можам да видам колку мислења ми се избришани?
Нема таква опција.

Имам уште едно прашање, ако пишуваме во ПП- припејт , ни ги читате мислењата?
Не. Тоа се приватни пораки, не може никој да ви ги чита.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Вака добив идеа да направам тема каде што ќе се збираме за табланет преку нет па ете вчера и нелути се човече ама секогаш избегнував да го ставам линкот собите каде што сум ја напраил зашто не знаев дали е дозволено па као праќав преку ПП пораки до некои.
Прашањето е дали смеам да ставам линкови или евентуално да ставам па дека иам фора 4 часа да го бришам после објавувањето или како и до сеа во ПП да се договараме?

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Вака добив идеа да направам тема каде што ќе се збираме за табланет преку нет па ете вчера и нелути се човече ама секогаш избегнував да го ставам линкот собите каде што сум ја напраил зашто не знаев дали е дозволено па као праќав преку ПП пораки до некои.
Прашањето е дали смеам да ставам линкови или евентуално да ставам па дека иам фора 4 часа да го бришам после објавувањето или како и до сеа во ПП да се договараме?
Смееш да објавуваш линкови, сè додека не е со главна намера да рекламираш некој сајт.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and Ghtalpo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Вака,преголем хендикеп е ова со радиото,убаво си функционираше,демек за подобро и на крај ни радио ни ништо.
Имав идеа додека си играме табланет не лути се човече ќе си пуштавме онлајн радио ќе си пуштавме песнички по желба и ќе се поздравувавме.
Ајде аман за аман опрајте го,ќе се налутам ќе закупам своја феквенција:mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and Selma

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Вака,преголем хендикеп е ова со радиото,убаво си функционираше,демек за подобро и на крај ни радио ни ништо.
Имав идеа додека си играме табланет не лути се човече ќе си пуштавме онлајн радио ќе си пуштавме песнички по желба и ќе се поздравувавме.
Ајде аман за аман опрајте го,ќе се налутам ќе закупам своја феквенција:mstickle
Поради проблеми со новото радио, додека да се средат се враќаме на старото.

Значи кога ќе има програма, ќе може да се слуша на: http://s6.voscast.com:7970/listen.pls

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo
Статус
Затворена за нови мислења.