Нема таква опција.Каде можам да видам колку мислења ми се избришани?
Не. Тоа се приватни пораки, не може никој да ви ги чита.Имам уште едно прашање, ако пишуваме во ПП- припејт , ни ги читате мислењата?
мислам дека се откажа од модераторСакам да прашам,ако не се лажам нели Хип Хоп беше модератор,зошто веке не е?
Смееш да објавуваш линкови, сè додека не е со главна намера да рекламираш некој сајт.Вака добив идеа да направам тема каде што ќе се збираме за табланет преку нет па ете вчера и нелути се човече ама секогаш избегнував да го ставам линкот собите каде што сум ја напраил зашто не знаев дали е дозволено па као праќав преку ПП пораки до некои.
Прашањето е дали смеам да ставам линкови или евентуално да ставам па дека иам фора 4 часа да го бришам после објавувањето или како и до сеа во ПП да се договараме?
ESET антивирус?Не знам дали е за овде,ама изгледа дека во темата
http://forum.crnobelo.com/threads/Бојадисување-Фарбање-на-косата.2164/
има вирус.Поточно на втората старница,или е до мене.
Поради проблеми со новото радио, додека да се средат се враќаме на старото.Вака,преголем хендикеп е ова со радиото,убаво си функционираше,демек за подобро и на крај ни радио ни ништо.
Имав идеа додека си играме табланет не лути се човече ќе си пуштавме онлајн радио ќе си пуштавме песнички по желба и ќе се поздравувавме.
Ајде аман за аман опрајте го,ќе се налутам ќе закупам своја феквенција