Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Сакам да прашам дали може да се предложува Модератор за некој месец од наш членовите,мене на пример кога ми беше еднаш најпотребна LadyInPink несебично се потруди да ми помогне и мислам дека тоа треба исто така да се цени.
Тоа е само мој предлог
Јас мислам дека се уште вие не можете да предложувате. Сепак, ipopovski нека каже подобро...:)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Сакам да прашам дали може да се предложува Модератор за некој месец од наш членовите,мене на пример кога ми беше еднаш најпотребна LadyInPink несебично се потруди да ми помогне и мислам дека тоа треба исто така да се цени.
Тоа е само мој предлог
Се размислува за можноста и членовите да можат да гласаат за модератор на месецот.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Ghtalpo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се размислува за можноста и членовите да можат да гласаат за модератор на месецот.
Нема да прашам но сакам да кажам мое мислење околу ова.
Прогласување модератор на месецот колку што има позитивен ефект според мене има и многу негативни ефекти,заради тоа што ем што се мотивираат за подобро работење ем мотивацијата доага како контра ефект во смисол што се редат еден куп теми без разлика дали имаат смисол или не.
Мој предлог е ако веке се прогласува модератор на месецот нека не се гледа само активноста туку и начинот на комуникација на самиот модератор со останатите членови,не дека досега не се гледало но сепак ова фаворизирање има еден куп негативности.
Но се разбира ова е само мое размислување.
И да не бидам офф топик сакам да прашам кога ке добијам одговор на моето прашање? :)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ке испадне дека се јас нешто протестирам но сакам да прашам зошто ми се бришат постови без никаков основ...ова поготово вази за девојката во розево?
Е нема смисла веке!!!!
И да додадам,неможе ли некако одкако ке ти го вратат бар да се изјасни модераторот дека згрешил и го врака назад а не вака да испага дека јас се бланирам.
Не се бришат без основ и нема посебен третман кон тебе :)
Нема да прашам но сакам да кажам мое мислење околу ова.
Прогласување модератор на месецот колку што има позитивен ефект според мене има и многу негативни ефекти,заради тоа што ем што се мотивираат за подобро работење ем мотивацијата доага како контра ефект во смисол што се редат еден куп теми без разлика дали имаат смисол или не.
Мој предлог е ако веке се прогласува модератор на месецот нека не се гледа само активноста туку и начинот на комуникација на самиот модератор со останатите членови,не дека досега не се гледало но сепак ова фаворизирање има еден куп негативности.
Но се разбира ова е само мое размислување.
И да не бидам офф топик сакам да прашам кога ке добијам одговор на моето прашање? :)
Никој не рече дека модератор на месецот се прогласува врз база на отворени теми. Целокупната активност се следи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не се бришат без основ и нема посебен третман кон тебе :)

Никој не рече дека модератор на месецот се прогласува врз база на отворени теми. Целокупната активност се следи.
Ако не се избришани без основ зошто откако ке изреагирам се вракаат?
И напишав дека знам дека не се прогласуваат само на тој основ:)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ако не се избришани без основ зошто откако ке изреагирам се вракаат?
И напишав дека знам дека не се прогласуваат само на тој основ:)
Затоа што било избришано по грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.