Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ќе ве замолам да ми одговорите дали е мелпомена банирана и зошто ?
Откако на член ќе му се соберат 10 или повеќе поени од опомени, автоматски се префрла во група која има забрана за пишување сè додека не истечат казнените поени.
На членот кој го спомна на неколку пати му беа бришени рачно поените од опомени во знак на добра воља и надеж дека ќе престане со несоодветно однесување, меѓутоа како што можете да видите, тоа не се случи.
Во овој случај ќе мора да почека да истеќат казнените поени (2 недели).

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Откако на член ќе му се соберат 10 или повеќе поени од опомени, автоматски се префрла во група која има забрана за пишување сè додека не истечат казнените поени.
На членот кој го спомна на неколку пати му беа бришени рачно поените од опомени во знак на добра воља и надеж дека ќе престане со несоодветно однесување, меѓутоа како што можете да видите, тоа не се случи.
Во овој случај ќе мора да почека да истеќат казнените поени (2 недели).
во ред но можете да посочите со примери кое е тоа несоодветно однесување?
и уште нешто,колку што знам мелпомена не користеше директна навреда кон никој член а лимфао и напиша да иди да се лечи и дека била будала,тогаш ако сте праведни зошто не го банирате и него???плус цело време отвара некои теми кои му пропаѓаат ,некреативен е и копира цели туѓи постови од други форуми.... ?ќе помине без казна??

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
во ред но можете да посочите со примери кое е тоа несоодветно однесување?
и уште нешто,колку што знам мелпомена не користеше директна навреда кон никој член а лимфао и напиша да иди да се лечи и дека била будала,тогаш ако сте праведни зошто не го банирате и него???плус цело време отвара некои теми кои му пропаѓаат ,некреативен е и копира цели туѓи постови од други форуми.... ?ќе помине без казна??
И тој доби опомена.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Претпоставувам пријавените мислења се проверуваат дали се навистина несоодветни од страна на администраторот или модераторите, па потоа се превзема соодветна мерка. Во овој случај санкција.

Инаку како би знаеле Вие дали навистина се несоодветни мислењата, а не дека таа личност е мета на одредени луѓе кои не се најголеми обожаватели на личноста, па сега ќе ѝ/му ги пријавуваат мислењата.

Немам никаков проблем со казнување, но само доколку казнувањето е праведно и со причина.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Претпоставувам пријавените мислења се проверуваат дали се навистина несоодветни од страна на администраторот или модераторите, па потоа се превзема соодветна мерка. Во овој случај санкција.

Инаку како би знаеле Вие дали навистина се несоодветни мислењата, а не дека таа личност е мета на одредени луѓе кои не се најголеми обожаватели на личноста, па сега ќе ѝ/му ги пријавуваат мислењата.

Немам никаков проблем со казнување, но само доколку казнувањето е со причина.
ако се несоодветни тогаш нека се бришат но со образложение,јас немам ништо против, нека ми избришат секое мислење офтопик,но зошто тогаш банирање??? која е целта на банирањето????

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
80% се поради оф-топик мислења и расправии.
Верувај со причина се доделени, затоа што лично ги имам проверувано сите.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
ако се несоодветни тогаш нека се бришат но со образложение,јас немам ништо против, нека ми избришат секое мислење офтопик,но зошто тогаш банирање??? која е целта на банирањето????
За тоа што неможе некој модератор само по еден член да трча постојано и да брише оф-топик мислења.
Можно е да се тргнат опомените, но само ако добијам уверување од членот дека нема да продолжи исто и во иднина.

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје

Бидејќи некогаш бришењето на мислења не е доволно. Ако прашуваш која е целта на банирањето и си против тоа, зошто настојуваш LMFAO да го банираат?

Воопшто не е фер од твоја страна да дозволуваш да казнат некој кој не ти е пријател, а да ги оправдуваш акциите на некого само затоа што ти е пријател, па дури и да греши.

Не ме сфаќај погрешно, не сум против/за за никого. Кого треба да казнат - нека го казнат. Доколку не сака некој да биде казнет нека прочита убаво што напишал пред да стисне "Испрати мислење".

И заборавив да прашам, ipopovski, дали кога некој е пријавен го известувате дека бил пријавен за да внимава нареден пат?

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski
Статус
Затворена за нови мислења.