Ќе ве замолам да ми одговорите дали е мелпомена банирана и зошто ?
Откако на член ќе му се соберат 10 или повеќе поени од опомени, автоматски се префрла во група која има забрана за пишување сè додека не истечат казнените поени.Ќе ве замолам да ми одговорите дали е мелпомена банирана и зошто ?
во ред но можете да посочите со примери кое е тоа несоодветно однесување?Откако на член ќе му се соберат 10 или повеќе поени од опомени, автоматски се префрла во група која има забрана за пишување сè додека не истечат казнените поени.
На членот кој го спомна на неколку пати му беа бришени рачно поените од опомени во знак на добра воља и надеж дека ќе престане со несоодветно однесување, меѓутоа како што можете да видите, тоа не се случи.
Во овој случај ќе мора да почека да истеќат казнените поени (2 недели).
И тој доби опомена.во ред но можете да посочите со примери кое е тоа несоодветно однесување?
и уште нешто,колку што знам мелпомена не користеше директна навреда кон никој член а лимфао и напиша да иди да се лечи и дека била будала,тогаш ако сте праведни зошто не го банирате и него???плус цело време отвара некои теми кои му пропаѓаат ,некреативен е и копира цели туѓи постови од други форуми.... ?ќе помине без казна??
во ред и уште ова да ми одговорите ,И тој доби опомена.
ако се несоодветни тогаш нека се бришат но со образложение,јас немам ништо против, нека ми избришат секое мислење офтопик,но зошто тогаш банирање??? која е целта на банирањето????Претпоставувам пријавените мислења се проверуваат дали се навистина несоодветни од страна на администраторот или модераторите, па потоа се превзема соодветна мерка. Во овој случај санкција.
Инаку како би знаеле Вие дали навистина се несоодветни мислењата, а не дека таа личност е мета на одредени луѓе кои не се најголеми обожаватели на личноста, па сега ќе ѝ/му ги пријавуваат мислењата.
Немам никаков проблем со казнување, но само доколку казнувањето е со причина.
За тоа што неможе некој модератор само по еден член да трча постојано и да брише оф-топик мислења.ако се несоодветни тогаш нека се бришат но со образложение,јас немам ништо против, нека ми избришат секое мислење офтопик,но зошто тогаш банирање??? која е целта на банирањето????
ако се несоодветни тогаш нека се бришат но со образложение,јас немам ништо против, нека ми избришат секое мислење офтопик,но зошто тогаш банирање??? која е целта на банирањето????