Сабајлево отворив тема за занимливости без да видам дека нешто слично има,ја барам да видам кај е споена но неможев да ја најдам,дали може некој да ми помогне и покаже кај е?
http://forum.crnobelo.com/threads/Занимливости.2491/Сабајлево отворив тема за занимливости без да видам дека нешто слично има,ја барам да видам кај е споена но неможев да ја најдам,дали може некој да ми помогне и покаже кај е?
Не постои техничка можност за бришење на профил.за бришење на профил треба да се обратам до администрација, така?
Или ти заглавил интернетот, или browserot или форумотMене ми се случува стискам да пратам мислење и не се праќа три саата,стискам пак и ми вика почекајте 30 секунди од едно до друго мислење а глеам не е пратено и чекам да поминат тие секунди и од коа ќе го пратам и тоа излагаат две пратени
Имаш копче пријави.Да прашам... За што служат правилата на форумов кога ретко кој се држи до нив?! Жално ми е кога гледам толку нерегуларности
Сето тоа ми е јасно, како да пријавам потпис на пример? Или пак ново отверена тема кај што нема потреба за таква тема т.е. за посебна тема затоа што веќе има тема и може таму да си го стави својот пост девојчето а не за секоја ситница ајде ќе отвараме тема...Имаш копче пријави.
Нема полицајци тука, само доброволци
само пријави го воведниот пост, напиши во коментар дека е дупла тема