Појавата наречена „сељак“

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
-Белите чорапи и на влечки јадранки одлично изгледаат.
-Сите кои користат интернет освен за ФБ или за месинџер, според сељаците сте глупи.
-Немате потреба од книги , тоа е за мали деца. И тие како мали ги прочитале делата "Зоки Поки" и "Касни порасни".- се изјаснува најинтелектуалниот сељак.
-Претежно во дискотеките пијат по 17 пива, но еднаш како свој престиж некој испил 47 коњаци од кои до 23тиот на екс ги пиел.
-Носат некои кучина парени од 3 различни раси, излегува некој експеримент што на моменти завива на моменти грчи, и го изјаснува како најсилно и најинтелегентно во целата околија.
-Радиото во колата е најдобриот дел, изнесува скоро 40% од вредноста на колата.
-Ќе го затегне каишот на фармерките додека неговите ташаци не се оцртаат и да изгледаат како набилдани.
-Шпиц кондурите не само на мајца со прерамки, одлично стојат и на хавајка.
-Фризот може и со пена за бричење да се намести, битно е да светка и да мириса наоколу.
-За парфемите немаме коментар, не се фрла 50 евра за толкави шишенца, омекшивачот има убава арома.
-Пивото се држи постојано во рака , иако претходно си резервирал маса со твоите 10 најблиски другари.

Амбалажата мора да биде марлборо, цигарите може и рондо.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Една колешка лани ја прашуваме,а типката п***а и пол,Дори ти немаш фб......не не јас не играм интернет:)
Ама затоа има надградба на коса на нокти ама интернетот не го "игра":rofl

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
- Се тепа по дискотеки поради многу важната причина: Што ме гледаш?!
- Се фали како го е**л пола маало, а првата девојка во животот која ќе го погледне ја затруднува и тврди дека е љубовта на неговиот живот
- Со десната рака на волан, а левата потпрена на отворен прозорец за да му се гледа тетоважата
- Става во галерија слика од себеси седнат на бенч со 100 кила тегови во раце.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сељаци на секој чекор.. демек в град живеам.. ама не се трпат, не се свесни дека се премногу досадни.. :)
За ништо не ги бива :Р

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
Како сељак се пушта на женска
kako-seljak-se-pusta-na-zenska-povekje.jpg
Сигурни сме дека ги знаете финтите за пуштање на девојка од типот – дали татко ти е терориста што ти си ваква бомба и слични на ова. Ова се неколку...

...додатоци како сељак се пушта на девојка во диско:
- Твоите веѓи ме потсетуваат на ластовичка во лет...толку ти се споени..
- Дали има некаде во близина аеродром? Не, не, не си авион од женска, главата ти е како кулата за контрола на летање, само неа ја гледам.
- Дали татко ти е терориста?
- Оф леле ќе замараш сега така? Ќе ми кажеш дека сум бомба?
- Ма не, туку смрдиш како талибанка, би било добро да се избањаш за промена.
- Татко ти сигурно е лопов!
- Од леле, сега ќе замараш дека ме украл од златара...
- Ма не, ми личиш на ќерка на политичар.
- Љубица викаш а? Епа убаво, и прабаба ми се викала Љубица...
- Ти мора да си се симнала од Карпатите, одамна не сум видел така румена и јадра женска. Гарант си научила да тераш овци пред да научиш да читаш.
- Еј женска, да бев три кила потежок, ќе имав поголеми цицки од тебе.
Извор
Мене ми се смешни, јас не користам сарказам, само се подсмевам на гестовите.:giggle
селјак ипол накај 2 -.-

Snape

Истакнат Член
14 февруари 2012
285
401
63
29
Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
Фрикови кои се опседнати со спорт мислам :cao
Rekla mi je : Kladionica ili ja?
Šteta, bila je baš lepa devojka... :DD (Kladionica naravno u ♥ )
После Duck face сликите, и тиe фејсбук ќе донира 1 цент за like а 1 долар за share :nah