Последната глупост што ја направив

Стефанија

Активен Член
19 февруари 2012
156
233
43
Ооо мај гад..хахахахха ц ц ц ц ц .....Леле леле ако ве видел некој па да ве кажее..да плаќате прозорци хахахах :giggle
На една куќа се обидовме да го скршиме прозорецот, ги мавнавме камчињата и бегавме ии жената таму што живееше стоела до куќата и ни викна ејј девојчиња зошто мавате камчиња по прозорците и ние викаме не бе железни парички ии бегавме и се смеевме на цел глас :rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Последната глупост? Цел семестар не одев на лабораториски и сеа морам да ги одработувам. Ум за друг пат. Си го комплицирам животот беспотребно.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Последната глупост? Цел семестар не одев на лабораториски и сеа морам да ги одработувам. Ум за друг пат. Си го комплицирам животот беспотребно.
на своите грешки најубаво се учи
глупост?....пратив порака на погрешна особа...а во пораката имаше напишано нешто баш за тој на кој ја пратив погрешка :sram:ladno

smeker

Староседелец
9 март 2012
768
979
1,103
Скопје
на своите грешки најубаво се учи
глупост?....пратив порака на погрешна особа...а во пораката имаше напишано нешто баш за тој на кој ја пратив погрешка :sram:ladno
слично ми се случи и мене денеска.

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
27
Битола
Која е најновата глупост која ја имате направено ? :)
Јас вчера вечерта си шеткав низ град. Мобилниот ми заѕвона, незнам зошто се испотресов и како што многу често знам да бидам несмасна ми се лизна низ раката и за малку ќе ми завршеше во шахта (bravo) ....ама среќа не падна вертикално туку хоризонтално и се задржа за железото. :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and Kisserboy

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Местев со двете раце по една рубикова за да добијам рутина и на левата рака и ми се лизна коцката и ми падна.