Последната глупост што ја направив

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Опасно се обрукав....:( Правевме англиски писмена и сега јас сакав да напишам As you wiil see....Јас сум си напишала Ass you will see ...И професорката ми го заокружила Аss... и ми пишала да си видам во речникот што значи тој збор :sram Брукаа

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
На муштерија му продавав ум, хахахахах му кажав дека цедевитата Грејп не е грејпфрут туку грозје, ко демек грејп на англиски е грозје, а да си немало врскаааа цедевитата со англиски, сите вкусови се на српски пишувани :rofl проста :banghead

Масон

Полноправен Член
21 март 2012
26
38
18
пеев пред цел клас поради доцнење, само за да спасам глава од кец. голема брука, со оглед на тоа дека сум антиталент за музика :igra :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar

Стефанија

Активен Член
19 февруари 2012
156
233
43
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХ...Леле децаа....па вие не сте нормалнии
Ама ајде де тоа е момент на лудост..Најубаво ни беше от како ќе мавнеме, бегаме и си се кикотеме на цел глас..:giggle :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Искочив со една на состанок и ме пукна некоја трема нервоза па тресев секакви глупости никако неможев да сврзам нормален муабет :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Ама ајде де тоа е момент на лудост..Најубаво ни беше от како ќе мавнеме, бегаме и си се кикотеме на цел глас..:giggle :rofl
Хахахаха....Можам да замислам колку е забавно :giggle
И скршивте ли некој прозорец?

• Ми се допаѓа
Реакции: Стефанија