Последната глупост што ја направив

Dare

Староседелец
15 јули 2012
84
86
618
Пред малце го фрлав ѓубрето од тереса, мавам ја од четврти да го погодам контињерот пред зграда ама за жал го утнав и за малце ке отепав две циганчиња...па си викам што ти е живот покварен, невин народ по грешка ке настрада.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
се возев у автобус со уклучен мобилниот на радио звучник а јас со слушалка на уво и појма немав дека цел автобус слуша радио

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@ and Marchisio

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ова не е последно, но добра глупост беше. Истото ова од сликата ми се случи.
562698_371304176270822_1746040036_n.jpg

A денес, сум заспала попладне и околу 18часот ми ѕвони телефонот и јас си правам муабет како да утро (дека спуштени ролетни) и јас викам а колку е часот и ми викат околу 6, викам па многу сум се успала и си мислам што ми се случило на мене на ништо не ми текнуваше и се освестувам дека е попладне и се изнасмеав на самата себе па и другар ми се изнасмеа. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Возев KAWASAKI Z750R полупијан низ радишанска.Патот писта, фалеше само мојот мозок да фати боја на сред асфалт.
Немам многу искуство со мотори, а ова е брзо ко фантом.Коа возиш не се осеќаш што правиш, ама другариве ме гледале т.е мижеле мислеле ќе се сплескам.Се симнуваш од мотор нозе ти клецкаат :D

Сакам вакво за роденден!

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Цар сум за глупости. Пред некој ден се враќав од град со 2 другарки и нешто бевме расположени цела вечер. Ја како по обичај си одам и си пеам. И таман почнав да пеам I wanna know what love is..(пази! со лева рака дигната у вис) и гледам сите ќутат. Погледнав на страна и гледам некои рандом фаци ме гледат ко споулавена да сум. Ја ич како ништо да не било си спуштив ракат и си продолжив напред...
А денеска пак се цепев од смеење. ја зезнав малце другарка ми....:giggle

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
пред 2 дена комшиката се сончаше на трева кај неа во дворот, јас го земав цревото и од мојата тераса пуштив голема количина на млаз вода сиротата не знаеше кај да бега :rofl

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Ајде да ги споделиме нашите последни глупости. Не мора да се последни, битно да се зелени. :D

Еве ја мојата.
Бев средно и имав долга црна коса, па сакав да си пуштам шишки, мало чело и шишки не одат во комбинација. Хаха и следниот ден во школо, професорот по француски ми вели" Што направи со косата, перика да не ти е." Мислам од тогаш сакав да ме нема хахаха и од тогаш не пуштам шишки хахаха :rofl

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
еднаш комшијата беше донел работници да му ја прават фасадата......јас и еден другар со по една праќка мамето им го ебавме на работниците..........ми се чинеше едниот ке не стопеше со погледот......а јас и другарот се скинавме од смеање

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Глупост...јас секое сабајле правам по некоја.
Еве пример... пред некој ден станав да одам наработа, се облекувам јас, барам чорапчиња, си најдов арно ама едното скинато, видов од кога го облеков, и ај да сменам. Си сменив, си се обув си заминав наработа, се враќам дома, гости дојдени. И жена ми стимулира со очите да погледнам надолу.
Кога видов имаше што да видам, едниот чорап плав другиот бел... Убавини...