Песни кои ве нервираат | Црнобело Форум

Песни кои ве нервираат

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,270
9,112
1,683
  • Српски Турбо Фолк шит ака неко че ми ночас.......
  • некојси МК рап за тешкиот живот, а потешко од вц даска нема кренато во животот
  • МК поп музика
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,878
973
Сфи од Пит Бул ( селско шпонски стил му е еј ) кое срање од комерцијалу е еј
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lillian and The Tramp

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,388
1,133
Yellow submarine
Турбо не сакате и такви песни ве нервираат?
Зашто ги сте се довеле во ситуација да ги знаете воопшто? :D

Како и да е, песнава ја напнаа на фб и решив еднаш да ја слушнам. ЕДНАШ! :|
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Еднаш ја слушнав ново излезената песна...и....(facepalm),како и сите негови песни (facepalm)
Не знам што си очекувала од лајново. Кога ќе го погледнам ми се гади, а не да му ги слушам каканиве нарко песници. Тој е посакувана особа изгледа само кај 13 годишни фуфи што не слушнале за друга музика од македонскава и српската. Автоматски секоја песна од него ме нервира
 

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
26
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Не знам што си очекувала од лајново. Кога ќе го погледнам ми се гади, а не да му ги слушам каканиве нарко песници. Тој е посакувана особа изгледа само кај 13 годишни фуфи што не слушнале за друга музика од македонскава и српската. Автоматски секоја песна од него ме нервира

Јас воопшто не го сакам,а песнивме немам што да кажам |-( ,некогаш мислам дека јас подобро пеам од него :rofl
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp