Песни кои ве нервираат | Црнобело Форум

Песни кои ве нервираат

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,878
973
онај најглупа на сфет Парите се како дрога а у маваш нова глуууууууупости цц
адиктед ту ју од Шакиру(сеееестру....)
ти треа некој да ти каже те сакам
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Anakin and Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Највише на сфет ! преко к*р од тија комерциЛајни 'хитови' сс трубе и курци палци, повраќа ми се од песну, сестру...

да умре тај што гу пое и деца да нема под хитно лол, потресе се ја жими сфе

хахахахаааа :rofl кај ти текна
стварно е ужасна
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,878
973
ганган стајлл ццц сестру кореанску, најглупа песна у сфет еееееееееееееј
мноо цепаф јајца по радио сс туј песну, како може бре тај да ви се сфиѓа алоооооооооооо
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis and Anakin

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,878
973
Најглупа и најморонска песна напраена на овија простори, у такси гу слуша днска... цц
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y