Парада за Џастин Бибер во Скопје

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
ајде сите по 5 банки ( 50 денари ) кај мене ( за бензин) им спремам еден мал поклон на сите џб фанови ...

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
знам кој е само сакав да кажам дека премногу постови за девојцево има :rofl
И тоа е жално, но ние самите се правиме така ние пишуваме за него. А темите за најдобрите пејачи стојат со по 2 мислења. :place

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Народе немојте за млади тијнеџери да викате да се убијат или истребат не е убаво,припазете на такви зборови

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Фанови јас ви препорачувам да се соберете пред некој Божји храм,да се помолите за вашиот миленик дојде во нашата мила Македонија....сигурна сум дека Господ ќе ги слушне вашите молитви и ќе го донесе чедото божјо Џастина кај нас....:eek:

Што ви е бре дечишта?:cenzura Ај искочете надвор играјте си со џамлии,или пуштете си некое ЦД од Златно славејче евентуално Поточиња и играјте ластик!

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Група млади? Хмм, мислиш група 12 годишни девојчиња? Хахаха не фала, немам ден за губење.:D:cao

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ценет администраторе,
јас навистина очекував дека Вашиот слух за музика е добар и дека ја цените добрата музика.
Исто така, очекував дека дечки од типот на погоре споменатиот не спаѓаат во типот добра музика.
Кога ја приметив темава помислив дека е ставена во Хумор и сеир, но една ваква тема за еден ваков „пејач“ ставена во Музика каде се коментира за музика не заслужува место на форумов дури ни во Рисајкл бин!

Фановите нема да ги коментирам, деца се, не знаат што прават. Збудалуваат по суштество кое вели дека е момче, ама изгледа и звучи како девојче...
Ама ова, ова е премногу!
Сите присутни на таа парада треба да се истребат од земјава!
Грешно си ме разбрала, незнам ни една песна од малиот :)