Осамени срца

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Весне, ангелу спасителу!
Млада и незгодна женска индивуидуа, бара лепша половина за плоџење, по могучност да личи на лепотаните на кои го клатам во темата за нјубав маж. Материјална состојба и величина на алатка не се битни, битно да може да направиме минимум 3 деца за да ни плаќа владата социјално.
Може и уште еден да се јави за другарица ми. Она не е на форум оти е тешка домачица, моментално клади оган и ве поздравља, а мажот ќе го чува ко бубрег во лој.
Шифра: Осамљене, неоплоџене даме само за вас.
Чекаме. :rolleyes:

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Весне, ангелу спасителу!
Млада и незгодна женска индивуидуа, бара лепша половина за плоџење, по могучност да личи на лепотаните на кои го клатам во темата за нјубав маж. Материјална состојба и величина на алатка не се битни, битно да може да направиме минимум 3 деца за да ни плаќа владата социјално.
Може и уште еден да се јави за другарица ми. Она не е на форум оти е тешка домачица, моментално клади оган и ве поздравља, а мажот ќе го чува ко бубрег во лој.
Шифра: Осамљене, неоплоџене даме само за вас.
Чекаме. :rolleyes:

Дај ние самите женки да си се здружиме а за мажи лесно е :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Млад интелекс од чоек, со невероватна дарба од двоцифрен број во сантиметри и едноцифрен во Фи, и во фризурата со сите петки, со патики најк аирмакс црни со лепенки, здрав, прав и жив...бара женска особа за сексуални активности во понеделник и петок на утро, пред да започне пазарниот ден во градов, зш само така може да биде дискретен и директен.
За женење може, ама само зет дома зет, како во истоимената телевизиска серија после вестите со латас на сител.
Едит- заборавив пред женска особа да напишам - сродна, и особа го заменувам со - душа.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
:rofl оф леле... не можам да престанам да се смеам :frantic
Знаев дека некоја ќе опали уште првите 10 минути.
Еве видите моќта на говорот што значи..
Сега втора етапа- абе не ми е многу многу голем или пак во Фи како шо напишав, тебе нема многу да те боли, ама мене многу ќе ми значи.
Весна...ако договорам средба на темава, ќе се пријавам како азилант и во Белгија ќе дојдам, само да ти честитам и гив ми фајф да напрам со тебе, што ти ми ги отвори очите како треба да постапувам со женскиве сродни души.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Знаев дека некоја ќе опали уште првите 10 минути.
Еве видите моќта на говорот што значи..
Сега втора етапа- абе не ми е многу многу голем или пак во Фи како шо напишав, тебе нема многу да те боли, ама мене многу ќе ми значи.
Види ја не го цитирав другиот текст што би му дошло дека само последната реченица запали :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Види ја не го цитирав другиот текст што би му дошло дека само последната реченица запали :)
Ко така....Весна ти си крива шо јадам корпи на форумов, пред то бев нај јак фраер на старите постоечки теми, сега ти овде отвори тема со осами срца, и реков да се докажам- демек ова е мојата тема, јас се посрамив пред нацијава.(facepalm)

Sebastian

Активен Член
17 февруари 2012
174
110
43
Лелеле нешто појако овде...убаво погоре некои пишувале ќе излезе форумска љубов....во секој случај интересно